Į Kauną atvyksta unikalus muzikinis projektas „White & Black“

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 21 d. į Kauną, Pažaislio vienuolyną, atvyksta puikių įvertinimų sulaukęs ir atsinaujinęs muzikos ir šviesų šou „WHITE & BLACK. The Magic of Piano“!

Programa papildyta populiariausiais įvairaus laikotarpio lietuviškais kūriniais, kurie atgims užburiančiais fortepijono, violončelės bei mušamųjų garsais. Pirmą kartą šiais instrumentais bus atliekami unikaliai aranžuoti žinomi kūriniai: Rondo „Margarita“, Jazzu „Po mano oda“, Hiperbolė „Aš dar dainuosiu“, Stasio Povilaičio „Švieski man vėl“, Vytauto Kernagio „Širdele mano“ ir kiti.

Magijos ir autentikos renginiui suteiks bei įsimintiną atmosferą kurs specialiai šiam šou parinkti apšvietimo efektai, kurie užburs ir nuneš į kerintį muzikos ir šviesų pasaulį.

Antroje programos dalyje bus galima išgirsti jau pamėgtus užsienio atlikėjų QUEEN, METALLICA, ELTON JOHN, MICHAEL JACKSON, THE EAGLES, GEORGE MICHAEL, SCORPIONS, ROXETTE kūrinius.

Kūrinius fortepijonu atliks Vytautas Lukočius, violončele – Kornelija Kupšytė, mušamaisiais – Vaidas Kasparavičius. Neįtikėtinomis muzikos istorijomis dalinsis Ramūnas Zilnys ar kiti muzikos žinovai.

Vytautas Lukočius – garsus pianistas, dirigentas ir pedagogas. Vytautas visuomenei puikiai pažįstamas ne tik kaip charizmatiškas įvairių televizijos projektų dalyvis, bet ir kaip „Vilniaus sinfoniettos“ ir VDU kamerinio orkestro vadovas, Lietuvos kamerinio orkestro dirigentas, tarptautinių konkursų laureatas, įvairių muzikos festivalių ambasadorius.

Kornelija Kupšytė – jauna ir talentinga muzikantė, jaunosios kartos solistė, kurios perspektyvumu neabejoja nei muzikos mėgėjai, nei profesionalai. Tarptautinių konkursų prizinių vietų laimėtoja, aktyviai dalyvaujanti žymiausių violončelininkų, tokių kaip David Geringas, Giovani Sollima, Bruno Cocset ir kiti, meistriškumo kursuose.

Vaidas Kasparavičius – būgnininkas, savo talentą pademonstravęs jau ne viename projekte. Jį galite sutikti koncertuojant tiek su puikiai pažįstama roko grupe „Rebelheart“, tiek Kauno miesto simfoniniame orkestre.

Koncerto vedėjas Ramūnas Zilnys apie „WHITE & BLACK“ atsiliepė: „Šis projektas mane maloniai nustebino – tai kur kas daugiau nei žinomų roko ar pop dainų perdirbiniai, atliekami dviem instrumentais. Originalus požiūris į melodijas, efektingai įpinti klasikos fragmentai, kai kurie žinomų U2, George’o Michaelo, „Guns N’Roses” bei kitų pasaulio žvaigždžių kūrinių variantai šiame muzikiniame projekte skambėjo visiškai netikėtai. Jau nekalbant apie pačių muzikantų užsidegimą ir energiją – koncertus jie baigia šlapi nuo prakaito“.

Bilietus galite įsigyti  visose Kakava.lt kasose bei internetu www.dominoteatras.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aras-maras

Aras-maras portretas
O kodėl ne "BLUE AND YELLOW"?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių