Samylų kultūros centras skelbia besmegenių paradą

  • Teksto dydis:

Jau antrus metus iš eilės, tikėdamas, kad tai taps gražia bendruomenės tradicija, Samylų kultūros centras skelbia sniego senių besmegenių konkursą. Pernai, sulaukus pirmojo sniego, bedruomenė aktyviai lipdė sniego senius. Tiek maži, tiek dideli rideno, puošė, dekoravo, statė ir besmegenių nuotraukas siuntė konkurso organizatoriams.

Konkurse dalyvauti panoro ne tik šeimos, bendruomenės, bet ir Girionių darželio auklėtiniai. Buvo renkami orginaliausi, muzikaliausi, spalvingiausi, masiškiausi, didžiausi, storiausi ir visokie kitokie seniai besmegeniai. Socialiniame kultūros centro tinklalapyje buvo patalpinta per 30 sniego senių nuotraukų su pačiais netikėčiausiais aprašymais.

Konkuse dalyvavo ne tik Samylų seniūnijos gyventojai. Kadangi kultūros centras jungia penkias laisvalaikio sales, nuotraukas atsiuntė Taurakiemio, Garliavos apylinkių, Rokų bei Linksmakalnio gyventojai. Pasibaigus konkursui visi jo dalyviai buvo pakviesti į Samylų kultūros centro organizuotą finalinį renginį.

Šiais metais skelbdami antrąjį besmegenių paradą jo organizatoriai tikisi sulaukti dar didesnio susidomėjimo. Konkursas, atsižvelgiant į Lietuvos klimatines sąlygas, vyks tol, kol sniegas ištirps. Jei esi šmaikštus, išradingas ir nebijai sušlapti – dalyvauk ir tu. Nuotraukas su aprašymu ir kontaktiniu telefono numeriu reikėtų siųsti el. p.: egle.targanskiene@gmail.com.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
Eime švęsti jų šventės Vilniuje prie seimo ir... tai taps net istorine tradicija, o dabar... tik samylų
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių