Iš Kauno administracijos direktoriaus pavaduotojų pasitraukė J. Baltaduonytė

Į pirmąjį šių metų tarybos posėdį susirinkusi Kauno miesto taryba pritarė sprendimui iš pareigų atleisti savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoją Jolantą Baltauonytę. Kol kas jos vieta laikinai liks tuščia.

Taryba patenkino J.Baladuonytės prašymą ir atleido ją iš savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojos pareigų.

Ji kiek anksčiau buvo nurodžiusi, kad nori daugiau susitelkti į socialinių reikalų sritį. Šioje srityje ji darbavosi ir seniau. Prieš tapdama Viliaus Šiliausko pavaduotoju, J.Baltaduonytė vadovavo Socialinių paslaugų skyriui, tad dabar tikėtina, kad ji grįš į šias pareigas.

Administracijos direktorius V.Šiliauskas „Kauno dienai“ nurodė, kad dabar vyksta derybos su įvairiais specialistais, komandoje renkamas geriausias, kuris galėtų tapti jo pavaduotoju.

Tikimasi, kad kitame tarybos posėdyje bus teikiama kito specialisto kandidatūra administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigoms užimti. O kol miesto savivaldybės administracijos komanda nėra pilna. J.Baltaduonytės kuruotomis sritimis laikinai rūpinsis pats V.Šiliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius

Saulius portretas
Tai Baltaduonytė, Baltauonytė ar Baladuonytė?

slykstu net skaityti

slykstu net skaityti portretas
is vienos siltos vietos i kita,ania? tegul pyzdina i darbo birza ir iesko darboo

tadas

tadas portretas
kaip pareigos? kauno administracijos direktoriaus pavaduotoja. jofana, kiek tokiu pareigybiu sukurta, kad tik nieko nedirbti.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių