Įtariamasis mergaitės pagrobimu bylinėjasi dėl policijos paskirtų baudų

42-ejų įtariamasis mergaitės pagrobimu Gediminas Filipavičius Kaune bylinėjasi dėl policijos paskirtų baudų.

„Trys administracinės bylos, susijusios su konfliktais su kaimynais“, – BNS ketvirtadienį patvirtino Kauno apylinkės teismo atstovė Tautvilė Merkevičiūtė.

Šio teismo Kauno rūmuose nagrinėjamose administracinėse bylose vyrui buvo skirtos baudos – po 80 eurų – už kiekvieną pažeidimą – įžeidinėjimus, ramybės trukdymą.

Vieną iš šių bylų teismas ketina nagrinėti pirmadienį.

Šioje administracinio nusižengimo byloje asmuo yra apskundęs policijos pareigūnų skirtą nutarimą, kuriuo dėl viešosios rimties trikdymo jam buvo paskirta 80 eurų bauda.

Remiantis bylos duomenimis, pernai rugpjūčio 27 dieną prie pat gyvenamojo daugiabučio namo Kauno rajone, Karmėlavos seniūnijoje, dirbdamas su mini ekskavatoriumi, vyras kėlė triukšmą ir vibraciją, kuriais galėjo būti trikdoma šalia gyvenančių asmenų ramybė ir poilsis.

Skaitytojos nuotr.

Kitoje byloje vyras nubaustas už tai, kad pernai rugpjūtį viešoje vietoje, girdint kitiems asmenims, ji galimai iškeikė nukentėjusiąją necenzūriniais žodžiais ir ją įžeidinėjo, dėl ko aplinkiniai asmenys galėjo patirti nepatogumus, jaustis nesaugiai ir galėjo būti sutrikdyta jų rimtis.

Administracinio nusižengimo byloje jam buvo paskirta piniginė 80 eurų bauda, tačiau asmuo pateikė skundą, prašydamas panaikinti jo atžvilgiu policijos pareigūnų priimtą nutarimą.

Trečioje administracinėje byloje policija priėmė nutarimą dėl viešosios rimties trikdymo.

Remiantis šios bylos duomenimis, asmuo su traktoriumi rovė kelmus ir tokiu būdu galimai sukėlė triukšmą ir trikdė aplinkinių gyventojų poilsį ir ramybę.

Dvi pastarosios bylos Kauno teisme bus nagrinėjamos sausį.

Kauno policija antradienio vėlų vakarą pranešė Kauno garaže radusi nuo sekmadienio ieškotą mergaitę kartu su 42 metų įtariamu pagrobėju. Jis suimtas maksimaliam trijų mėnesių laikotarpiui.

Mažametė dingo, kai sekmadienį apie 16.30 val. iš namų Kaune išėjo į viešojo transporto stotelę ir rengėsi pavažiuoti iki parduotuvės. Iki jos ji nenuvyko.

Paiešką vykdė šimtai policijos pareigūnų, jiems į pagalbą prisijungė savanoriai iš visos Lietuvos.

Įtariamasis suimtas trims mėnesiams. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Pilietis

to Pilietis portretas
Pilietis, taip, jie duoda aukoms raminamųjų, prievartavimo narkotikų ir t.t. Net žaisliukai vaikams yra prekybcentriuose su baisiai išsiplėtusiais vyzdžiais, žinokit, kad tokių geriau nepirkt savo vaikams, nes čia būtent tai ir yra, ką galvojat. Pedofilai nesnaudžia, kol jūs miegat. Pandos bei bambuko žalia irgi jų simbolis. Pedofilijos mastai daug didesni nei įsivaizduojat.

Keistaistorija

Keistaistorija portretas
Čia tikras pedofilas. Prieš keletą metų, kai mano sūnus dar net nėjo į mokyklą, dabar jau ex vyras nusivežė prie tų garažų tipo pasikalbėt su kažkokiu pažįstamu. Vaikas ir ex išlipo iš mašinos, aš likau sėdėti tenai. Pedofilas manęs nematė. Skaičiau knygą, bet netrukus pastebėjau keistą pedofilo elgesį su mano sūnum. Jis jam skyrė labai daug dėmesio, matėsi, kad bando lyg susidraugauti ar ką...Jau norėjau lipt iš mašinos, nes kraujas virė gyslose, bet sunkiai vaikščiojau po avarijos su daliniu paralyžium. Netrukus jie grįžo, pasakiau vyrui savo įtarimus, tas tik išsityčiojo, bet ir pats vyras nesveikas psichiškai (normalūs tėčiai myli savo vaikus, bet tik ne žmonės su narcisistiniu asmenybės sutrikimu), nors ir ne pedofilas. Manau, kad šitas pagrobėjas ir buvo tas pedofilas iš garažų. O gal ten jų yra užsiveisę ir daugiau...

????

???? portretas
Nesuprantama, žmogus dirba dienos metu, tai kaip jį galima bausti už triukšmą. Mano nuomone, jei jį užsipuolė karmėlaviškės, tai joms ir reikėjo baudas skirti. Konfliktai su kaimynais, taigi jis neatėjo į jų namus, o jos stojo prieš ekskavatorių, neleido dirbti, tvarkyti savo sklypą, įrengti pravažiavimą. Kodėl policija nebaudė tų moterų už savivaliavimą??????
VISI KOMENTARAI 46

Galerijos

Daugiau straipsnių