Pravieniškių kalėjime nuteistasis apiplikė prižiūrėtoją verdančiu vandeniu

  • Teksto dydis:

Šeštadienio rytą Pravieniškių 1-ajame kalėjime už nužudymą kalintis nuteistasis verdančiu vandeniu apiplikė čia dirbusį prižiūrėtoją, skelbia naujienų portalas delfi.lt.

Ši informacija portalą pasiekė per šaltinius iš įkalinimo įstaigos, vėliau ją patvirtino ir Lietuvos kalėjimų tarnybos Pravieniškių 1-asis kalėjimas. Nurodoma, jog nuteistasis pareigūną apiplikė vandeniu, kai šis poste budėjo vienas ir rytinio patikrinimo metu atidarė kameros duris. Kalinys užpylė verdantį vandenį prižiūrėtojui ant veido.

Po incidento pareigūnas išvežtas į Kauno klinikų Skubios pagalbos skyrių, kalinys izoliuotas. Pradėtas tarnybinis ir ikiteisminis tyrimas.

Tiesa, delfi.lt šaltiniai nurodo, kad nuo 2015 m. kalintis nuteistasis esą ne kartą buvo įspėjęs kalėjimo vadovybę, jog planuoja užpuolimus prieš pareigūnus.

Prieš kurį laiką pranešta apie dar vieną incidentą Pravieniškėse – skelbta, kad kitas nuteistasis stiklo šuke kitam pareigūnui sužalojo ranką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vardas

Vardas portretas
Kaune per pastaruosius metus minimum 5 užpuolimai yra įvykę, bet apie tai nutylėta . . .

Tokios naujienos

Tokios naujienos  portretas
Buvo atliktas eksperimentas su studentais: vieni buvo kalėjimo prižiūrėtojais, kiti - kaliniais. Eksperimentas baigėsi tuo, kad jie tarpusavyje supanašėjo.

pragaro virtuvė

pragaro virtuvė portretas
Matyt darėsi ,,čefyrą'' , o kitą kartą , kai gamins ( kameroje) plovą , tai aplies verdančiu aliejumi...bon appetit !
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių