A.Trifunovičius: rungtynės prieš vilniečius – malonumas

Šiandien Kauno „Žalgirio“ krepšininkai surengė eilinę treniruotę, tačiau joje komandos draugai ir treneriai neišvydo šį sezoną ekipos lyderiu tapusio Sonny Weemso.

Amerikietis laikinai nesitreniruoja, kadangi susirgo. Vis dėlto komandos vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius yra įsitikinęs, jog iki šeštadienį vyksiančio grandų mūšio su Vilniaus „Lietuvos rytu“ amerikietis sugebės pasveikti ir galės padėti komandai.

25-erių metų iš Toronto „Raptors“ atvykęs legionierius šį sezoną yra rezultatyviausias „Žalgirio“ ekipoje ir vidutiniškai pelno po 17,5 taško.

Kalbėdamas apie būsimą dvikovą su savo buvusia komanda A.Trifunovičius negailėjo oponentams komplimentų ir vadino „Lietuvos ryto“ ekipą Eurolygos lygio komanda.

„Šiuo metu esame neblogos formos, demonstruojame gerą žaidimą, todėl turime laiko šiek tiek geriau paanalizuoti ir oponentus. „Lietuvos rytas“ priklauso tai kategorijai komandų, su kuria žaisti – vienas malonumas. Jie – Eurolygos lygio komanda. Klubas suburtas ruošiant jį dalyvavimui Eurolygoje, tik aplinkybės susiklostė kiek nepalankiai“, – kalbėjo strategas.

Strategas nesureikšmino fakto, kad teks stovėti skirtingoje barikadų pusėje nei pernai.

„Esame išalkę gerų rungtynių. Gerbiame varžovus, tačiau tuo pačiu ir pasitikime savo jėgomis. Esu motyvuotas ir stengsiuosi šią motyvaciją perteikti komandai. Nejaučiu nieko ypatingo, kad žaisiu prieš klubą, kuriam kažkada vadovavau. Tai buvo dalis mano karjeros, dalis mano darbo. Mėgausiuosi tokiomis rungtynėmis“, – tikino serbas.

Žalgiriečiai šiandien teigė, kad šeštadienį įvyksianti dvikova – principinė.

„Nuotaikos tikrai yra pakilios.  „Lietuvos rytas“ – energinga komanda, galbūt ir neturinti didelių žvaigždžių, tačiau visi šios komandos krepšininkai stengiasi, žaidžia pasitikėdami savimi. Jaučiasi trenerio Aleksandro Džikičiaus ranka. Varžovai laimėjo daug tokių rungtynių šį sezoną, tai tikrai pavojinga komanda“, – kalbėjo neseniai „Žalgirio“ marškinėlius vėl apsivilkęs Dainius Šalenga.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

sasa

sasa portretas
SASA BURATINO AS LAIMESIU PRIES .L.RYTA O MAN EUROLYGA POXIK

as 2

as 2 portretas
kuoks tau pisalas kas seiminkas tu juo pirsto nevertas zalgirui palinketi siekmes

Kauno GaiDiena

Kauno GaiDiena portretas
jeigu žaidžia žalgyrys ... visad gaunasi gaidys. O taip chebryte ;)
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių