Lietuviai Europos jaunimo dziudo pirmenybėse liko be medalių

Bosnijoje ir Hercegovinoje vykstančiame Europos jaunimo pereinamojo amžiaus (dalyvių amžius iki 23 metų) dziudo čempionate pasirodymą baigė abu Lietuvos rinktinės sportininkai.

Svorio kategorijoje iki 60 kg kovojęs aštuoniolikmetis Andrejus Klokovas pirmojoje kovoje nugalėjo slovaką Matejų Poliak, antrojoje įveikė serbą Predragą Nikolajevičių, o trečiąją kovą dėl C grupės nugalėtojo titulo pralaimėjo šios svorio kategorijos čempionu tapusiam britui Ashley'iui McKienzie'iui.

Paguodos susitikime A.Klokovas nugalėjo Bosnijos ir Hercagovinos sportininką Miroslavą Gajovičių, o kovą dėl bronzos medalio po atkaklios kovos pralaimėjo azerbaidžaniečiu Ilgarui Muškijevui bei tarp 25 dalyvių penktąją vietą pasidalijo su suomiu Juho Reinvallu.

Svorio kategorijoje iki 66 kg (27 dalyviai) dalyvavusiam Vytautui Skilinskui sekėsi prasčiau. Jis pirmojoje kovoje sugebėjo įveikti italą Enrico Parlatį, o antrajame rate pralaimėjo būsimajam vicečempionui Andražui Jerebui iš Slovėnijos bei pasitraukė iš kovos dėl medalių.


Šiame straipsnyje: dziudo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių