R. Fernandezas gali būti nubaustas už išpuolius prieš „Žalgirį“

Vos muštynėmis nepasibaigusiame mače prieš Kauno „Žalgirį“ bausmių išvengęs provokatorius Rudy Fernandezas vis dėlto gali sulaukti pelnyto atpildo už nesportiškus savo veiksmus.

Pasak eurohoops.net, teisėjai pažymėjo netinkamą Madrido „Real“ žvaigždės elgesį mačo protokole, o tai reiškia, kad nepriklausomas arbitras turės nuspręsti – bausti krepšininką ar ne.

Įtempto mačo pabaigoje R.Fernandezas iš pradžių metė kamuolį Kšištofui Lavrinovičiui į veidą, o jau po finalinio švilpuko įžeidė – pasak kitų šaltinių, galbūt net apspjovė – ant parketo gulėjusį „Žalgirio“ kapitonąPaulių Jankūną. Po šio epizodo vos neįsiplieskė muštynės.

Nors kitą dieną socialiniame tinkle „Twitter“ ir atsiprašė P.Jankūno, R.Fernandezas pretenduoja tapti pirmuoju Eurolygos krepšininku, kuris po rungtynių būtų nubaustas už savo elgesį aikštelėje.

Viena aišku, jei R.Fernandezas taip būtų pasielgęs NBA lygoje, jis greičiausiai jau būtų diskvalifikuotas bent vienam mačui ir dar turėtų pridėti dešimttūkstantinę baudą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hm

Hm  portretas
Baisu.turėjo būti techninė...

Fanas

Fanas portretas
Tikesimes per atsakomasias "Zalgiris" pakraus Madridui.

ZINOVAS

ZINOVAS portretas
Zalgiris pakraus Madridui,JEI ELKSIS TRIGUBAI !!!nagliau nei anie: reikia, naglai bet NEPASTEBIMAI,nuo pat pradziu juos erzinti--tik tokiu budu pakrausite tiems karstakosiams papuasams!!!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių