Klaipėdiečiams įgriso šviesoforų garsai

Netoli Minijos ir Naikupės gatvių sankryžos gyvenantys klaipėdiečiai vieną naktį girdėjo ypač erzinantį šviesoforų kaukimą. Pranešus specialistams apie nemalonią situaciją, šie patikino, kad šviesoforų signalai bus tylesni, bet žmonės juos girdės ir toliau.

Socialiniame tinkle žmonės ėmė skųstis dėl įkyrių, šviesoforų skleidžiamų garsų.

Gyventojai kreipėsi į savivaldybę ir į įmonę „Klaipėdos paslaugos“ dėl šios problemos.

Esą netrukus šviesoforų skleidžiamas garsas buvo sumažintas nuo 50 iki 30 decibelų, tačiau toks sprendimas klaipėdiečių netenkino, nes sankryžoje esantys aštuoni šviesoforai vis tiek labai triukšmingi ir itin gerai girdimi naktimis.

Įmonės „Klaipėdos paslaugos“ Gatvių apšvietimo ir eismo valdymo skyriaus vadovas Mindaugas Vasiliauskas teigė, kad Minijos ir Naikupės gatvių sankryžoje šviesoforų signalų garso lygis veikia tinkamai ir yra suderintas su silpnaregių atstovais.

„Gavę gyventojų skundą apie garsiai veikiančius šviesoforus, jų garsą sumažinome iki tam tikro leistino lygio“, – situaciją komentavo M. Vasiliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bronislovas.

Bronislovas. portretas
kas tai klaipedai pasidare,keli pirdylos sokdina visa miesta,tai jiems motociklai nepatinka kad vakare pravaziuoja,tai muzika is automibiliu maiso tai dabar dasikniso ir prie sviesoforu,kazkoks skundiku misetas.ir idomiausia kad suplysusios beretes viskuo kaltina buvusi mera,nors jis miesta sutvarke liuksiskai.kad dabartiniai taip dirbtu,per pusantru metu nematau jokiu darbu gerinant ir grazinant miesta.sugalvojo kazkokia zuvies svente,tipo mums bus idomu,o kiek pinigu isleido tai sventej tylima.ir toj sventej neradau ne vienos baltijos juros zuvies,net suknisto grundulo.kam tokias sventes daryti net nesuprantu.

Kai

Kai portretas
Jiems pritruks regos , tada prisimins savo skunda. Argi garsinis signalas nėra valdomas ? Ten viršuje yra ženklas, kuri paspaudus pasigirsta balsas . Reskia niekas ne tikrina , gal sugedo.

Andriaus

Andriaus  portretas
Nusiperki ausų kamštukus ir nėra problemos
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių