Paplūdimyje nustebino pasvirusi persirengimo kabina

Nors vasaros sezonas uostamiestyje dar neprasidėjo, tačiau klaipėdiečiai jau brenda į jūrą ir šiltas dienas praleidžia paplūdimiuose. Dar prieš šiltojo sezono pradžią paplūdimiuose sutvarkomos persirengimo kabinos, suoliukai ar gelbėtojų postai, tačiau Melnragės paplūdimių inventorius kai kam jau sukėlė nuostabos.

Antrosios Melnragės paplūdimyje, netoli tinklinio aikštelės, stovi pasvirusi persirengimo kabina, į ją tiesiogine to žodžio prasme klaipėdiečiams tenka įlipti, kadangi prie jos nėra pakylos.

„Klaipėdos paplūdimių“ direktoriaus pavaduotojas Alvydas Girdvainis patikino, kad vasaros sezonas Klaipėdoje prasideda nuo birželio 1 d., o iki to laiko paplūdimiai dar yra tvarkomi.

„Dar turime laiko, iki sezono pradžios viską sutvarkysime ir padarysime taip, kaip ir turi būti, nes šiuo metu paplūdimiai ir yra tvarkomi“, – teigė A. Girdvainis.

Direktoriaus pavaduotojas pabrėžė, kad paplūdimio sutvarkyti prieš mėnesį ar anksčiau nepavyksta, nes yra gyventojų, kurie sugadina inventorių dar prieš sezono pradžią, todėl tvarkyti tenka vis iš naujo.

„Prieš savaitę Pirmosios Melnragės paplūdimyje buvo sudeginti suoliukai, dar kitoje vietoje sulaužytos kelios persirengimo būdelės“, – sakė A. Girdvainis.

Susekti vandalų dažniausiai nepavyksta, kadangi šie veikia naktimis, o ir kamerų paplūdimiuose nėra.

Klaipėdos gelbėtojai prisimena ir neįprastą situaciją, kuri nutiko prieš daugiau nei 10 metų, kai teko iš jūros traukti persirengimo kabiną.

Tada iš ryto į darbą atėję gelbėtojai pastebėjo, kad jūroje plūduriuoja persirengimo kabina. Ją naktį veikiausiai iš smėlio ištraukė vandalai ir įmetė į vandenį.

Kabina buvo nunešta gerokai toli į jūrą, tačiau gelbėtojams tąkart pavyko ją ištraukti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gyventojas

Gyventojas portretas
Melnrages papludimiai tvarkingi, visada matau kai nuo ryto dirba zmones, kad tik svaru butu saunuoliai

Ne lyberalas

Ne lyberalas portretas
Pries bardaka viesoje infrastrukturoje.

pritariu

pritariu portretas
Šiemet uostamiesčio paplūdimiai siaubingi.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių