Uostamiesčio gyventojų planuose – kelionė su „Klaipėda“

Klaipėdiečiai ir kitus metus planuoja su „Klaipėda“. Įvairiausios naujienos ne tik apie uostamiestį, Lietuvą, bet ir pasaulį kasdien pasiekia tūkstančių skaitytojų namus, o pats procesas – laikraščio paėmimas iš pašto dėžutės ar spaudos išnešiotojų rankų jau daugeliui yra tapęs kasdieniu ryto ritualu.

Siekiant, kad skaitytojai ir toliau galėtų mėgautis nenutrūkstamu žinių srautu, sužinoti aktualiausias naujienas, iki birželio 30-osios suteikiama galimybė įsigyti prenumeratą už mažiausią šiemet kainą.

Tą padaryti galima keliais būdais: atvykstant į „Klaipėdos“ redakciją adresu Naujojo Sodo g. 1A, „K centras“, „Perlo“ terminale, interneto svetainėje www.klaipeda.diena.lt arba kreipiantis į laikraščių išnešiotojus nurodytais kontaktais.

Mogiliovo, Bandužių gatvėse laikraščius jau daugiau nei 25 metus išnešioja Nijolė Puodžiukaitienė. Skaitytojai, gyvenantys šiose gatvėse ir norintys užsisakyti prenumeratą, į išnešiotoją turėtų kreiptis telefonu +370 612 24 461.

O Kretingos, Ąžuolų, Kaštonų gatvėse laikraščius jau penkerius metus išnešioja Danutė Dulko, jos telefonas +370 46 06 421.

D. Dulko pasakojo, kaip ir kada prasideda jos darbo diena.

Iki birželio 30-osios suteikiama galimybė įsigyti prenumeratą už mažiausią šiemet kainą.

„Kada laikraščius atveža, tada darbas ir prasideda. Tai gali būti antrą, trečią, šeštą valandą ryto, bet dažniausiai – ketvirtą. Kadangi esu pensininkė, man nesvarbu, kelintą, aš galiu paskui bet kada pamiegoti. Tad susidedu laikraščius ir keliauju į Kretingos gatvę. Užtrunku apie porą valandų“, – sakė D. Dulko.

Kasdien ją pradžiugina skaitytojai, kurie pro langą pamatę, kad atvyksta išnešiotoja, patys ją pasitinka.

„Žmonės pasisveikina, pabendrauja. Dažniausiai išeina patys mane pamatę. Daugiausia laikraščius užsisako senjorai, kurie jau įpratę gauti spaudą“, – pastebėjo D. Dulko.

Laikraščius tenka išnešioti bet kokiu oru – ir sningant, ir lyjant, kad skaitytojus naujienos pasiektų iš paties ryto.

„Išeini, niekas netrukdo, matai gamtą, ypač patinka pavasarį, kai būna labai ramu. Noriu – eidama pasportuoju, noriu – ramiai einu. Priklauso nuo savijautos. Nesvarbu, lyja, sninga, aš oro nebijau“, – neslėpė pašnekovė.

„Klaipėdos“ skaitytojai taip pat dažnai dėkoja už laiku pristatytą laikraštį bei jame aprašomas naujienas, kurių būna pačių įvairiausių.

„Negaliu atsitraukti nuo „Klaipėdos“ laikraščio. Esu labai dėkinga už kiekvienos dienos naujienų srautą, nes man tai labai svarbu žinoti. Perskaitau visą laikraštį nuo pirmo iki paskutinio puslapio“, – įspūdžiais pasidalino klaipėdietė, ilgametė prenumeratorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

geltonoji spauda

geltonoji spauda portretas
durnių vis mažėja skaityti tarybinė klaipėdą
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių