Aiškėja daugiau bandymo pagrobti du paauglius detalių: tarp jaunuolių kilo konfliktas

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai aiškinasi grėsmingai nuskambėjusio pranešimo apie bandymą pagrobti du paauglius aplinkybes.

Antradienį vakare, apie 18 val., Derceklių kaime esančioje didžiausioje Klaipėdos priemiesčio sodininkų bendrijoje žmonės pamatė kažkokį konfliktą tarp dviejų paauglių ir kiek vyresnių dviem mašinomis atvažiavusių jaunuolių.

Liudininkai girdėjo grasinimus ir reikalavimą sėsti į automobilius, kuriais atvažiavo vyresni vaikinai. Šį incidentą matę žmonės suskubo skambinti pagalbos telefonu.

Policininkai labai greitai sureagavo ir netrukus jau buvo pranešėjo nurodytoje vietoje.

Pamatę artėjančius tarnybinius policijos automobilius su įjungtais švyturėliais, pagrobėjai leido išlipti 2009 ir 2008 metais gimusiems nepilnamečiams.

Įtariamieji buvo atvykę automobiliais „Suzuki X4“ ir „Volkswagen Golf“. Išsigandę policininkų jie iš įvykio vietos paskubėjo nuvažiuoti.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai spaudai nepranešė daugiau šio įvykio aplinkybių. Kol kas neaišku, kaip ir kur buvo sulaikytas vienas įtariamųjų, gimęs 2005 metais.

Šis vaikinas buvo uždarytas į areštinę. Jis gali tapti įtariamuoju pradėtame ikiteisminiame tyrime, kurio kvalifikacija trečiadienį buvo pakeista iš neteisėto laisvės suvaržymo į neteisėtą laisvės atėmimą.

Panašu, kad įvykio vietoje buvo daugiau asmenų, negu nurodyta policijos suvestinėje, o nukentėjusieji ir galimi įtariamieji pažįsta vieni kitus. Tarp jų kilo asmeninio pobūdžio konfliktas.

Dėl ko tiksliai vaikinai nesutarė, dar neskalbiama. Mat pareigūnams reikia apklausti didelę grupę žmonių, kai kurie jų yra nepilnamečiai, todėl policininkai su jais gali bendrauti tik dalyvaujant tėvams. Tai gerokai apsunkina apklausas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne būtinai kalti narkotikai ar konfliktai

Ne būtinai kalti narkotikai ar konfliktai  portretas
Ko jūs stebitės? Čia jau ne pirmas kartas kai kažkas bando kažka pagrobti Dercekliuose. Mes irgi buvome tokioje situacijoje, kai baltas lengvasis automobilis bandė isisodinti, bet priėjo vyriškis ir nuvažiavo. Tad nereikia iš karto visos kaltės versti ant narkotiku, taip suprantu jie gali būti į tai isivėle ir dėl šito, bet atsižvelgite į tau jog čia ne pirmas kartas .

Klp.

Klp.  portretas
Gali búti, kad vaikai itraukti i narkotiku platinimo tinkla. Idealaus amziaus pastumdeliai. Progimnazijoj jau prie didesniu ir kietu, o istatymui dar per mazi .

Vargšai vaikai

Vargšai vaikai  portretas
Viskas eina geryn , suformuluos taip kad čia kaltų nėra , čia tik nekalti vaikų žaidimai , nes kažkur ir su kažkuo treniruotis tai reikia . Atetis parodys kas yra kas .
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių