Girta vairuotoja bandė sprukti iš įvykio vietos

Sekmadienį vakare Kretingoje žmonės stebėjosi girtos moters vairavimo ypatumais ir įžūlumu. Kaip pranešė „Facebook“ paskyra „Reidas“, visiškai girta vairuotoja po sukeltos avarijos bandė nuvažiuoti iš įvykio vietos.

Pasak paskyros „Reidas“, Kretingoje Vytauto ir K. J. Chodkevičiaus gatvių sankryžoje „Toyota Yaris“ taranavo apšvietimo stulpą. Iš skelbiamo vaizdo įrašo galima spėti, kad atsitrenkusi į stulpą mašina atsitraukė atgal, vairuotoja bandė išsukti dar kartą ir vėl vos nekliudė to paties stulpo.

Visa tai matęs vyras bandė stabdyti ją, šaukė ir mojavo rankomis, bet vairuotoja atkakliai stengėsi pasišalinti iš įvykio vietos.

Nė nestabtelėjusi ji nuvažiavo dar keliolika metrų, bet automobilis buvo gerokai sugadintas ir sustojo.

Pasak „Reido“, vairuotoja bendravo su policininkais ir pirmu pūtimu į alkoholio matuoklį įpūtė 2.40 prom., po ketvirčio valandos prietaisas parodė mažesnius skaičius – 2.14 prom. Tai reiškia, kad moteris neišvengs baudžiamosios atsakomybės.

Jai teks ne tik sumokėti baudą, ne mažiau nei metus nevairuoti transporto priemonės, praras automobilį, bet ir turės atlyginti valstybei padarytą žalą – sumokėti už stulpo atstatymą.

Žmonės per avariją nenukentėjo.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija kretingojegirta vairuotojaToyota Yaristaranavo stulpą

NAUJAUSI KOMENTARAI

GGG

GGG portretas
Galima pagalvoti achemos savininkę pagavo...kažkokius vėjus rašinėja. Vienodai ta mašina, sodint reikia už toki girtuma, gerai kad nieko tiem stulpam neatsitiko...

bobos baikit gerti ir rūkyti

bobos baikit gerti ir rūkyti portretas
grįžkit namo, o tai nebus ką birbinti tikriems vyrams

Kaunas.

Kaunas. portretas
Sekretore jauna;O taip pinigu turiu darau ka noriu viskas pofik,''UABas,, duos kita auto kai isiblaivys.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių