Klaipėdoje ir Panevėžyje žmonės pranešė apgaule praradę per 67 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Klaipėdos ir Panevėžio policijai du asmenys penktadienį pranešė iš viso praradę daugiau nei 67 tūkst. eurų, skelbia Policijos departamentas.

Jo duomenimis, prieš vidurdienį Panevėžio apskrities pareigūnai gavo 1960 metais gimusios moters pranešimą, kad nuo birželio 17 iki liepos 11 dienos nenustatyti asmenys, įgiję prieigą prie jos banko sąskaitos ir neva investuodami į prekybą kriptovaliutomis, apgaulės būdu išviliojo 18 tūkst. eurų.

Panašiu metu tą pačią dieną 1948 metais gimęs vyras Klaipėdos apskrities policijai pranešė, kad nuo gegužės 27 iki liepos 8 dienos internetinėje svetainėje pradėjęs investavimus prarado 49,1 tūkst. eurų.

Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl sukčiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Asta

Asta  portretas
Kodėl bankai leidžia pervesti tokias dideles sumas? Kus kontrolė? Pačiam pasiimti leidžiama suma apribota, sukčiams pervrdonėk kiek nori. Kur žiūri bankų saugos tarnybos? Suprantama, už kiekvieną pervedimą bankui nubyra procentai. Gal jiems bendradarbiauti su sukčiais apsimoka. Nukentėjusius užjaučiu. Pinigai prarasti negrįžtamai. O komentaruose palaikymo ir supratimo nebus. Lietuviai...

Blaivus

Blaivus portretas
O sake kad pencininkai neturi pinigu...

IŠVADA

IŠVADA portretas
Išvada---žmonės neturi kur pinigų dėti, o gal net jų nepažįsta ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių