Vaiką vijosi barzdotas vyriškis?

Klaipėdiečius įaudrino įvykis, siejamas su įtartinais kėslais mažamečio atžvilgiu. Pasklido žinia, kad iš automobilio staiga iššokęs kažkoks vyriškis norėjo pačiupti iš mokyklos ėjusį vaiką. Išsigandęs berniukas pasislėpė netoliese esančioje parduotuvėje. Apie incidentą jau pranešta policijai.

Kaip pranešė vaiko mama, įvykis nutiko ketvirtadienį po pietų. Pasibaigus pamokoms, vaikas ėjo namo iš Klaipėdos „Pajūrio“ progimnazijos.

„Šalia jos yra krepšinio ir futbolo aikštės. Stovėjo pilkas automobilis, prie kurio vairo sėdėjo moteris, o iš jo išlipo vyras su barzda, maždaug 1,68 cm ūgio, ir pradėjo vytis vaiką kalbėdamas rusiškai. Vaikas nepasimetė, taip pat pradėjo bėgti. Įbėgo į „Iki“ parduotuvę. Kurį laiką vyras stovėjo ir laukė, kol jis išeis. Tačiau ir vaikas jį stebėjo. Kai nuo parduotuvės pasišalino, tada sugrįžo namo“, – istorija pasidalijo moteris.

Kai nuo parduotuvės pasišalino, tada sugrįžo namo.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai patvirtino, kad toks pranešimas iš tiesų buvo gautas.

Klaipėdos apskrities VPK Operatyvaus valdymo skyriaus duomenimis, sausio 25 d., 15.50 val., buvo gautas moters pranešimas, kuriame nurodyta, kad Klaipėdoje, Laukininkų g., prie parko, moters nepilnametį sūnų galbūt pradėjo vytis įtartinas vyras. Vaikui įbėgus į parduotuvę, vyras pasišalino.

Pareigūnai į įvykio vietą atvyko per devynias minutes, patikrino parką ir aplink esančias gatves, tačiau nurodytus požymius atitinkančio asmens nepastebėjo. Pirminiais duomenimis, vaikas nenukentėjo.

Visai neseniai, sausio 17 d., prie Žardės mikrorajone esančios „Iki“ parduotuvės nutiko panašus incidentas. Tąkart klaipėdiečiai gelbėjo nepilnametę nuo, kaip jie patys įtarė, pedofilo.

Esą apie 40 metų vyriškis pastebėjo iš vienos parduotuvės einančią mergaitę, čiupo jai už rankos ir kažkur vedėsi.

Tačiau atlikti tolimesnius veiksmus jam sutrukdė įtartiną jo elgesį nuo pat pradžių stebėję klaipėdiečiai. Dėl šio įvykio jie kreipėsi ir į policiją.

Pareigūnai tada tvirtino, kad po kelių minučių atvykę į įvykio vietą nerado nei mergaitės, nei pranešėjo, nei jo minėto vyro ten nebuvo, o susisiekti su pranešėju įvykio aplinkybėms patikslinti pareigūnams nepavyko.

Iki šiol apie šį įvykį daugiau jokių duomenų nėra.

„Dėl 2024 m. sausio 17 d. oficialaus galimo nukentėjusio asmens atstovų pareiškimo taip pat nėra gauta“, – pranešė Klaipėdos apskrities VPK pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesa sakant

Tiesa sakant portretas
Na galėjo būti ir barzdota moteris.

Adva"kotas \\\\\\.../////

Adva"kotas  \\\\\\...///// portretas
Kažin ar bent vienas pedo'filas sėdi kalėjime?

rode

rode portretas
per TV apsiskutusi gabriuka iš pat ryto .......
VISI KOMENTARAI 49

Galerijos

Daugiau straipsnių