Neketina nuleisti rankų: dingusio mažamečio toliau ieško gausios pajėgos

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Panevėžio rajone tęsiama dingusio mažamečio paieška.

Kaip BNS sakė Panevėžio apskrities policijos atstovė Rasa Galkauskienė, paieškoje pirmadienį dalyvauja narai, pareigūnai, kinologai su šunimis, savanoriai.

„Paieška tęsiama, bet kol kas jokių rezultatų nėra“, – BNS sakė policijos atstovė.

Vaiko ieškoma nuo praėjusios savaitės trečiadienio, kada apie jo dingimą pareigūnus informavo tėvai – jie nurodė, kad neranda kieme su tėvu buvusio berniuko.

Netoliese sodybos teka Nevėžio upė, todėl keliama nelaimingo atsitikimo versija, kad vaikas galėjo nuslysti į vandenį ir būti nuneštas srovės. Vis dėlto policija neatmeta ir kitų galimų vaiko dingimo priežasčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vadakste

Vadakste portretas
Perskaiciau straipsni Delfije ir ten yra zurnalisto inerviu video. Seima jau iesko kitos vietos laikinai,kol praeis didysis stresas. Is delfio straipsnio suzinojau , kad salia gyvena vyro artima giminaite ir nelabai gerai apie ja apibudinta. Gal nevisai vaikas upeje, gal kas nors isnese is kiemo ant ranku Reikia dar karta apieskoti namus, darzines ir kaimynu namus gal vaikutis kur istrigo.O be to vaikucio tevai tegul prasosi , kad apklaustu melo ditektorium. Apklausti tuo detektorium ir kaimynus. Gal kas nors paaiskes, o gal kas turi kersto siai seimai.Stiprybes tevams.Jeigu jie patys tokio baisaus nepadare, taciau kazkaip jau laisvai vaikelis vaiksciojo po kiema.Perdaug tevai pasitikejo tokiu mazu vaikeliu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių