Naktinės gaudynės: vogtos mašinos vairuotojas apgadino pareigūnų automobilius

Lazdijų rajono policijos pareigūnai po persekiojimo trečiadienį sustabdė neblaivų, vogtu automobiliu važiavusį ir teisės vairuoti neturintį vyrą.

Kaip informavo Alytaus policija, per gaudynes apgadinti du policijos automobiliai.

Sustabdytas neblaivus (1,17 prom.) 26-erių vyras policijai yra gerai žinomas. Kartu su juo vyko neblaivus (1.76 prom.) 35 metų keleivis.

Pasak policijos, trečiadienį po vidurnakčio patruliuodami Lazdijų mieste, Kauno gatvėje, pareigūnai pastebėjo „Volkswagen Golf“ automobilį, kuris pavojingai manevravo kelyje.

Pareigūnams kilo įtarimų, kad vairuotojas gali būti neblaivus, jie bandė stabdyti automobilį įjungę įspėjamuosius švyturėlius ir garsinį signalą, tačiau stabdymui nepaklusęs vairuotojas padidino greitį ir nuvažiavo Rudaminos miestelio kryptimi.

Prasidėjus bėglio persekiojimui, prisijungė ir dar vienas Lazdijų rajono policijos patrulių ekipažas.

Kaip nurodo policija, bėglys nuolat pažeidinėjo kelių eismo taisykles, pavojingai manevravo, išvažiuodavo į priešpriešinę eismo juostą, kėlė pavojingas avarines situacijas kitiems eismo dalyviams.

Besivejant automobilį link Marijampolės savivaldybės ribų, paprašyta Kalvarijos kolegų pagalbos, tačiau bėglys apvažiavo kelyje patiestą  priverstinio stabdymo priemonę.

Pasitaikius progai, Lazdijų policininkai aplenkė sprunkantį automobilį ir jį užblokavo.

„VW Golf“ po persekiojimo sustabdytas Kalvarijoje. Persekiojimo metu apgadinti du policijos automobiliai.

Sustabdytas neblaivus vairuotojas ir keleivis prisipažino, kad automobilį pavogė Druskininkuose – išsiaiškinta, kad jis priklauso 79-erių druskinininkietei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Jei tikra nuotrauka,tai tas "GOLF" baisus drondaletas,už dyką neimčiau,tik užsimušti.O čia pavogė.Na ir laikai,pavojinga ir prišktą kibirą palikti,pavogs.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių