Atlikėjai Jessie J nustatyti rimti neurologiniai sutrikimai

  • Teksto dydis:

Dainininkė Jessie J paskelbė, kad jai diagnozuoti dėmesio stokos hiperaktyvumo (ADHD) ir obsesinis kompulsinis sutrikimai (OKS).

36 metų dainininkė „Instagram“ įraše teigė, kad šie sutrikimai buvo diagnozuoti maždaug prieš tris mėnesius. Gegužės 12-ąją gimus pirmagimiui šie sutrikimai dar labiau sustiprėjo.

Ji toliau apibūdino savo sutrikimus kaip „supergalią“, kuri „privertė ją permąstyti“ visą savo gyvenimą, įskaitant ir jos darbą.

„Tai mane įgalino ir, tiesą sakant, pribloškė tuo pačiu metu“, – dalijosi dainininkė, kurios tikrasis vardas yra Jessica Cornish.

„Keista, kai žinai, kad visą gyvenimą buvai šiek tiek kitoks, viską kitaip jautei, o galiausiai vieną dieną, kai mažiausiai to tikiesi, kažkas paaiškina, kodėl, ir tu negali to išvengti.

ADHD turi tokį platų spektrą. Tai tarsi mįslė. Priimkite tai kaip supergalia. Žiūrėkite į ją iš tinkamos perspektyvos. Svarbiausia turėti tinkamą palaikymą bei žmones, kurie gali kartu su jumis judėti į priekį“, – rašė atlikėja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

„Jei ką nors man suteikė socialiniai tinklai, tai galimybę užmegzti ryšį ir gydytis su nepažįstamais žmonėmis, kurių širdys yra malonios ir išgyvena panašų dalyką.

„Tai privertė mane dar labiau save pamilti ir permąstyti visą savo gyvenimą. Apkabinu 11-metę save“, – teigė atlikėja.

NHS tinklalapyje teigiama, kad ADHD yra būklė, kuri turi įtakos žmonių elgesiui ir gali priversti žmones atrodyti neramius ar impulsyvius.

Sveikatos tarnyba teigia, kad OKS yra psichinės sveikatos būklė, kai žmogus turi įkyrių minčių ir kompulsinio elgesio, galinčio trukdyti jo gyvenimui.

Kreipdamasi į kitus, sergančius ADHD ir OKS, ji pridūrė: „Žinau, kad yra tiek daug žmonių, kurie išgyvena tą patį, ir tiesą sakant, aš tiesiog ištiesiu jums ranką, nes man reikia, kad ir manoji būtų laikoma“, – teigė atlikėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių