Palanga – be M. Katunskytės: buvęs vyras prabilo apie slaptus vaikus, pinigus ir kaltinimus

  • Teksto dydis:

Ši vasara – antroji, kai Palangoje po daugelio metų nebeskamba Vitalijos Katunskytės dainos. Legendinė dainininkė anapilin iškeliavo 2023 m. žiemą. Ne kartą apie mamai duotą pažadą dainuoti pasakojusi Monika Katunskytė – Palangoje taip pat nebedainuoja. Dėl nutrūkusių koncertų tiek dainininkė, tiek jos pasirodymus rengęs restoranas kaltina vieni kitus.

Po mamos netekties į Lietuvą grįžusi M. Katunskytė žadėjo nenustoti dainuoti.

„Bijojau, ar sugebėsiu išpildyti mamai duotą pažadą grįžti į sceną, grįžti į Lietuvą, nes ji to labai norėjo. Ar sugebėsiu daryti tą patį, ką ir ji, ar žmonės mane priims.

Tikrai to bijojau. Visada užlipus ant scenos žinau, kad ji yra šalia“, – prieš metus laidoje „Bučiuoju. Rūta“ kalbėjo M. Katunskytė.

 

„Jūros akis“ ir M. Katunskytės / „Facebook“ nuotr.

Dar prieš kelis mėnesius Palangos restoranas „Jūros akis“ reklamavo jos koncertus, o dainininkė tęsė mamos darbus bei vykdė duotą pažadą.

Liepos 17-osios vakarą paaiškėjo, kad M. Katunskytė restorane nebekoncertuos. Žinią pranešė įstaigos administratorius, buvęs M. Katunskytės vyras Kęstutis Blažys.

Remiantis portalo „LRytas“ duomenimis, K. Blažys svarstė, kad atlikėja nebekoncertuoti nusprendė dėl nepatogaus grafiko, tačiau su žiniasklaida susisiekęs ir atlikėjos vadybininku prisistatęs Andrius pateikė kitą versiją.

Jei aš pakomentuosiu, žmonės visai jos nemylės. Aš gerbiu Vitalijos prašymą jai padėti, bet ji to nedaro.

Anot jo, bendradarbiavimas su buvusiu dainininkės vyru nutrūko dėl nesąžiningai skirstomų lėšų. Vyras tvirtino, kad su K. Blažiu jau buvo kalbėjęs dėl to, kad M. Katunskytės honoraras, anot jų, per mažas.

„Monikai paduoda už bilietus surinktus 70 eurų, aš prieinu prie jo ir sakau: „Kęstuti, neapgaudinėk savo buvusios žmonos. Tai yra vagystė, nes toje salėje telpa apie 70 žmonių, o jei bilietas kainuoja dešimt eurų, niekaip neišeina tik 70 eurų honoraras“. Jam tai labai nepatiko“, – savo versiją pateikė M. Katunskytės vadybininkas.

Skelbta, kad su šokėjomis pasirodžiusiai M. Katunskytei buvo mokamas neadekvatus atlyginimas, K. Blažys atsakė praskleisdamas paslapties šydą.

I. Gelūno / BNS ir LNK nuotr.

Komentuodamas situaciją portalui „Žmonės“, jis sakė, kad visos tiesos atskleisti nenori – per daug gerbia V. Katunskytės atminimą.

Kodėl ji nepasipasakoja, kad turi dukrą Rygoje, kad atimtos motinystės teisės.

„Jei aš pakomentuosiu, žmonės visai jos nemylės. Aš gerbiu Vitalijos prašymą jai padėti, bet ji to nedaro.

Kaltinti... Aš taip žemai nekrisiu. Aš vienas auginau mūsų bendrą vaiką keturiolika metų be jokios pagalbos. Be Monikos pagalbos.

Antra, kodėl ji nepasipasakoja, kad turi dukrą Rygoje, kad atimtos motinystės teisės. Lietuva to nežino. Štai tokie mano komentarai.

Tegul Dievas jai padeda. Aš nesikišiu. Tegul šneka, tegul vagia, tegul kaltina, tegul ką nori, tą daro. Šlykštu, bet čia jau jos sąžinė. Aš toliau sėkmingai auginu mūsų vaiką ir tiek“, – portalui „Žmonės.lt” sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

elena

elena portretas
kokia ji motina isbarsciusi vaikus po pasauli palikusi vyrams plevesa

na

na portretas
Buvau Palangoje grįžau prieš kelias dienas..kai dainavo Monika buvo jūra žmonių...penktadienį sėdėjo 4 panos...šeštadienį 6 žmonės..gal kiek daugiau buvo sekmadienį..neliko klausančių net už ribos..jei Monika su juo nenori turėti nieko bendro..rodė per TV aiškiai kalbėjo, kad jai jos vyro pagalbos nereikia..matyt vyrukas tikėjosi daugiau..Monikos mamai gal ir reikėjo pagalbos...linkiu Monikai turėti savo tvirtą nuomonę palinkėti sėkmės tęsti mamai pažada, o kur dainuoti visai nesvarbu..svarbu, kad žmonės ateitų paklausyti..gražios Monika ir Tavo dainos ir balsas..Sėkmės...

Ji

Ji portretas
Netiesa, nei Monika, nei a.a.Vitalija niekada neslėpė , kad dukra auga Latvijoje su savo tėčiu.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių