Bičiuliai – apie anapilin išėjusį Rūlę: neeilinė asmenybė, su savo pasaulėžiūra ir savo pasauliu

  • Teksto dydis:

Šalį apskriejo žinia, kad realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs 43-ejų marijampolietis Rolandas Skripkaitis-Rūlė trečiadienį rastas upėje.

Apie tai pirmasis pranešė portalas LNK.lt, o šią žinią patvirtino Arvydas Martinėnas-Vudis.

„Iš jo žmonos sužinojome. Deja, bet nebeturime Rolando. Turiu labai mažai informacijos, bet jį rado upėje. Daugiau nieko nežinau, nes mūsų bendravimas buvo šiek tiek atitolęs. Paskutinį kartą telefonu kalbėjome senokai. Labai gaila, buvo talentingas žmogus ir geras draugas. Labai liūdna“, – kalbėjo Vudis.

Po šios žinios, Skripkaičio-Rūlės draugai pasidalijo jautriais žodžiais ir prisiminimais, kuriais jie leido pasidalyti ir su LNK.lt skaitytojais.

 

 

Renginių organizatorė Inga Rauluševičienė pasidalijo ne tik jautriais žodžiais, bet ir Rūlės pasirodymo akimirkomis.

„TU IŠĖJAI. Palikęs neužbaigtus kūrybinius projektus, gilius tekstus, neįrašytas dainas ir albumus... O galėjai dar pabūti.

Mūsų draugystė skaičiuoja jau daugiau nei dešimtmetį. Susitikdavom retai, bet visada kažkuriame tavo ar mano kūrybinio piko kelyje. Paskutinįkart matėmės naktiniame klube TONAS, kai drauge surengtame Hip hop dvasia alsuojančiame koncerte su Giedrius Leonavicius ir grupe ant scenos lipai ir Tu... Ji tau niekada nebuvo svetima, atvirkščiai – tavo namai.

Ilsėkis ir kurk ten, viršuje, o mes klausysim ir stebėsimės, žavėsimės ir juoksimės – crazy Rūle“, – socialiniame tinkle rašė moteris.

 

 

Socialiniame tinkle „Facebook“ įrašu pasidalijo ir „Kelias į žvaigždes 2“ realybės šou išgarsėjęs velionio bičiulis Vilius Krivickas.

„Vakar išėjo mano draugas, Rolandas Skripkaitis, dar visiems geriau žinomas kaip Rūlė, iš projekto „Kelias į žvaigždes“... Jis buvo neeilinė asmenybė, su savo pasaulėžiūra, su savo pasauliu. Jis buvo kitoks... Jis buvo tikras... Vieni jį mylėjo, kitiems jis nepatiko, bet jis visada buvo sąžiningas prieš save ir prieš kitus... Ir man visada buvo įdomu su juo pakalbėti egzistencializmo klausimais, pakalbėti apie supuvusią sistemą, susvetimėjusius vienus kitiems žmones.

 

 

Jis mane vadino broliu, kaip ir visus savo draugus, nes suprato, kad šiam pasauly viskas yra viena. Kiekvieną kartą prašydavo, kad iš savo kelionių jam parvežčiau akmenuką. Iš paskutinės kelionės jam parvežiau tris. Visus skirtingus, visus įdomius, kaip ir pats Rūlė. Tik gaila, kad jų jau jam nepaduosiu. Jis surado ramybę, kurios ieškojo jo siela. Ilsėkis.

Paskutiniu metu, kartu su Rūle lipdėme jo kurtas, naujas dainas. Kartu rašydavom joms muziką. Įrašinėjom jo kurtą poeziją“, – feisbuke rašė jis.

Taip pat komentaruose V. Krivickas pasidalijo paskutiniu Rūlės įrašu, kuris vadinasi „Pakeliui“.

 

 

LNK primena, kad televizijos projekte „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs R. Skripkaitis-Rūlė, kuris trečiadienį buvo rastas negyvas, buvo dingęs nuo savaitgalio.

Kaip skelbia policija ir ugniagesiai, Marijampolėje, Šešupės upėje, ties Kauno gatve, trečiadienį rastas vyro kūnas. Ugniagesių pagalbos ieškant dingusiojo apie 16.57 val. paprašė policija.

Vandenyje,1,5 metro gylyje, buvo rastas 1980 metų gimimo vyro kūnas, jis ištrauktas į krantą ir perduotas policijos pareigūnams.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.


Šiame straipsnyje: Rolandas Skripkaitis-Rūlėmirė RūlėLNKKelias į žvaigždespagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas ukrainos laikraščio žurnalistui

tadas ukrainos laikraščio žurnalistui portretas
99,9% lietuviu nieko nera girdeje apie velioni. kam tokie niekiniai nekrologai?

YES

YES portretas
Pasaulyje , matyt, nėra žmogaus apie kurio gyvenimą nebūtų galima parašyti knygos. Kiekvienas iš mūsų atėjęs į pasaulį yra unikalus ir vieninteliame egzemplioriuje, tik vieni sugeba išsiskleisti, išreikšti ir parodyti save pasauliui, kiti , - visus savo jausmus, mintis ir polėkius laiko užgniaužę savyje, ir tai , greičiausiai, daugelį tokių asmenybių pražudo.

Nieko naujo

Nieko naujo portretas
Kaip netikėtai daug draugų išlindo į viešumą, deja, tik po “draugo” mirties..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių