Mirė „Kelias į žvaigždes“ dalyvis R. Skripkaitis-Rūlė: kūnas rastas upėje

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą Lietuvą apskriejo tragiška  žinia – mirė realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs marijampolietis Rolandas Skripkaitis-Rūlė.

Kauno.diena.lt susisiekus su Marijampolės pareigūnais, buvo patvirtinta, jog vyro kūnas rastas trečiadienį Šešupėje. Kaip teigė policijos atstovė Gintarė Navickaitė, žinomas vyras  buvo dingęs nuo rugsėjo 24 d., sekmadienio.

Trečiadienį jo šeimos nariai dėl to kreipėsi į policiją. Iškart buvo pradėta paieška. Ją vykdant ant Šešupės kranto buvo rasti R. Skripkaičio raktai, todėl buvo iškviesti narai. 

Kiek vėliau, apie 17 val., vandenyje,1,5 metro gylyje, buvo rastas 1980 metų gimimo vyro kūnas, jis ištrauktas į krantą ir perduotas policijos pareigūnams.

Žinią apie Rūlės mirtį patvirtino jo scenos bendražygis atlikėjas Arvydas Martinėnas-Vudis.

„Iš jo žmonos sužinojome. Deja, bet nebeturime Rolando. Turiu labai mažai informacijos, bet jį rado upėje. Daugiau nieko nežinau, nes mūsų bendravimas buvo šiek tiek atitolęs. Paskutinį kartą telefonu kalbėjome senokai. Labai gaila, buvo talentingas žmogus ir geras draugas. Labai liūdna“, – lnk.lt kalbėjo Vudis.

2005 metais startavęs „Kelias į žvaigždes“ neabejotinai buvo ryškiausias televizijos muzikinis realybės šou. Rūlė buvo ryškus šio šou dalyvis, kuriam taisyklės neegzistavo.

R. Skripkaitis turi dukrą, kuri gimė 2008 metais.


Šiame straipsnyje: Rolandas Skripkaitis-Rūlėmirė RūlėLNKKelias į žvaigždespagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jokūbas

Jokūbas portretas
O kur policijos tyrimo išvados?

Pakrante

Pakrante portretas
Anonime,baik uostyti,greit ateivius pamatysi !

o

o portretas
tai gal jis nuskendo,gal jis sito net nenorejo,kodel persama tokia mintis,kad savo noru
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių