G. Drukteinio būklė sunki: naktį vyrui atlikta operacija

  • Teksto dydis:

Žinomas žurnalistas ir etiketo ekspertas Giedrius Drukteinis, antradienį sukniubęs savo automobilyje, yra sunkios būklės.

Kauno.diena.lt žiniomis, naktį vyrui Santaros klinikose buvo atlikta operacija, o šiuo metu jis yra gydomas reanimacijos-intensyvios terapijos skyriuje.

Apie antradienį įvykusią nelaimę, kai G. Drukteinis patyrė širdies smūgį, pranešė 15min.lt – vyras skubiai buvo išgabentas į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Burtininkė

Burtininkė portretas
Atlikau specialų burtą - apeigas. Ir visi komentatoriai, kurie linkėjo žmogui blogo ar neigiamai atsiliepė, bus prakeikti. Netikite ? Pagyvensite, pamatysite. Kaip sako raganos, ko linki, tau grįš dešimteriopai....

Mm

Mm portretas
Prisilojo.

Raimondas

Raimondas portretas
Baisu, ir protu nesuvokiamas žmonių žiaurumas,tokią sunkią šeimai valandą,rašyti tokius komentarus.. Mane nuo mažens auklėjo, net priešui atleisti ,tokią sunkią valandą.Labai baisu būti tokios visuomenės nariu,atleiskite... Stiprybės šeimai ir sveikatos ponui Giedriui .Tikiu Jūsų stiprybe,pakilsite ir dar ilgai gyvensite.Kasdienėje maldoje prašysiu Dievo ir Mergelės Marijos pagalbos Jums ir Jūsų šeimai
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių