I. Zasimauskaitė ėmėsi vedėjos vaidmens: pristatinėjo „Eurovizijos“ žvaigždes

Šeštoji Ievos Zasimauskaitės diena Lisabonoje prasidėjo įprastai – daugybe interviu užsienio žurnalistams, tačiau popiet atlikėja nusprendė pati imtis transliacijos vedėjos vaidmens.

Plaukdama Težo upe tiesioginės transliacijos metu LRT „Facebook“ paskyroje ji pristatinėjo savo pakeleivius – Azerbaidžano, Lenkijos, Latvijos, Bulgarijos ir Vengrijos atstovus „Eurovizijoje“.

„Man buvo labai smagu plaukti laivu upe, kuri yra tokia plati, kad kartais pamirštu, jog tai – ne vandenynas. Ekskursijoje pagaliau susipažinau su Bulgarijos, Vengrijos ir Lenkijos atstovais – su kitais esu bendravusi kiek anksčiau. Tai buvo labai smagi patirtis“, –  pasakoja I. Zasimauskaitė.

Šešių šalių atstovai „Eurovizijoje“ turėjo galimybe pasimėgauti Lisabonos vaizdais nuo vandens, tačiau daugiausiai jų dėmesio buvo sutelkta į kameras ir fotoaparatus – „Eurovizijos“ atstovus į turą upe atlydėjo daugybė žiniasklaidos atstovų, tarp jų – ir viena didžiausių Portugalijos nacionalinio transliuotojo RTP žvaigždžių Vanessa Oliveira.

 

 

Leisti pajausti eurovizinę atmosferą I. Zasimauskaitė nusprendė ir LRT Facebook paskyros sekėjams – pati į rankas pačiupusi mikrofoną ji drąsiai vaikščiojo laivu, pristatė įvairių šalių atstovus ir kartu traukė jų konkursinius kūrinius.

Kiek vėliau atlikėja su užsienio delegacijomis lankėsi Lisabonos karietų muziejuje, kuriame apžiūrėjo įspūdingus eksponatus. „Pirmą kartą gyvai pamačiau karietą, anksčiau jas esu mačiusi tik filmuose ir serialuose – „Heraklyje“, „Ksenoje“ ir pan. Iš arti apžiūrėjau ir vieną seniausių karietų pasaulyje.

Ekskursijos metu juokavome, jog galbūt mums duotų vieną iš karietų į Mėlynojo kilimo ceremoniją, kad visa delegacija į „Eurovizijos“ atidarymą atvyktų kaip karaliai. Būtų tikrai įspūdinga, bet mums tokia galimybė greičiausiai nebus suteikta“, –  juokėsi dainininkė.

I. Zasimauskaitė didžiausiame Europos dainų konkurse pasirodys gegužės 8 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rsf

rsf portretas
tai kad ne lietuviska pavarde jos,jai geriau atstovauti saliai nuo vidurzemio juros rytu...

zviazda

zviazda portretas
tas nuolatinis beprasmis juokas siaubingai užknisa

neziurovas

neziurovas portretas
Na, nors ir ka daryk, bet neidomu - nei ji pati, nei jos daina, nei jos a'la vedejos vaidmuo; kaip visada prasove musu organizatoriai, kuriems svarbiausia - patiems paturistauti, ane?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių