Aukcione – jautrūs princesės Dianos laiškai: princas Williamas dievina savo mažąjį brolį?

  • Teksto dydis:

Princesės Dianos laiškas, kuris vėliau šiais metais bus parduodamas aukcione, parodė, kokie artimi princas Haris ir princas Williamas buvo vaikystėje.

Viename susirašinėjime, adresuotame Violet „Collie“ Collison, kuri buvo Dianos tėvų vyriausioji namų tvarkytoja Park House Sandringham dvare, princesė pasakoja apie savo du vaikus.

Laiške, parašytame iš Kensingtono rūmų 1984 m. rugsėjo 25 d., Diana dėkoja „Collie“ už dovaną Hariui.

„Williamas dievina savo mažąjį brolį. Visą laiką praleidžia apkabindamas jį begaliniu kiekiu apkabinimų ir bučinių“, – rašė ji.

Ponios „Collie“ ranka rašytus Velso princesės laiškus ir atvirutes vėliau šiais metais „Sworders“ parduos aukcione Stansted Mountfitchet mieste, Esekse.

Kitas laiškas M. Collison kolekcijoje yra datuojamas 1981 m. liepos 8 d. – likus trims savaitėms iki Dianos ištekėjimo už tuometinio princo Charleso.

Jame ji rašė, kad „visi čia pašėlusiai užsiėmę paskutinės minutės dekoracijomis“, o „būsima nuotaka išliko gana rami“.

Scanpix nuotr.

Kaip rašoma „Sworders“ svetainėje, liepos 30 d. vykdant „Out of the Ordinary Sale“ bus parduoti 23 Dianos laiškai ir atvirutės.

Apskaičiuota, kad laiškai parduodami atskirai, jų kaina yra nuo 200 iki 1 tūkst. 200 svarų sterlingų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

> tai kažin

> tai kažin portretas
mažiau geltoną spaudą skaityk. Pasitikrink faktus. UK karališka giminė pasileidėliai kaip reta. Kaip manai kodėl princas pabėgo?

tai kažin

tai kažin portretas
ar ne vyras pirmiau buvo pasileidęs.

jis

jis portretas
baikite tą Dianą dievinti, pasileidusi boba buvo, tik jos kultą sukūrė žiniasklaida. Visa ten giminėlė pasileidusi- pedofilijos bordelį įkurę .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių