Kas po karalienės Elžbietos II mirties atsitiks jos numylėtiems korgiams?

  • Teksto dydis:

Atskleista karalienės Elžbietos II šunelių korgių ateitis. Jais rūpinsis princas Andrew ir princesė Beatričė, rašo mirror.co.uk.

Karalienės sūnus ir anūkė jai padovanojo du korgius – vieną pernai ir vieną šią vasarą. Suprantama, jiedu pasižadėjo pasirūpinti šunimis, jei karalienė mirtų.

Tikimasi, kad princas Andrew ir princesė Beatričė jau šią savaitę pasiims abu korgius. Pastaruosius mėnesius Andrew ir Beatričė jau vedžiojo šunis pasivaikščioti.

Karalienė taip pat turėjo ir dorgį – korgio ir takso mišrūną. Tikėtina, jis iškeliaus kartu su korgiais, mat yra pratęs prie jų draugijos. Tačiau šunelis taip pat gali būti atiduotas karalienės personalo nariui. 

Kol kas nežinoma, kas atsitiks su karalienės šunimi kokerspanieliu. Jis dabar gyvena su savo treneriu Ianu Openshawu.

Per savo gyvenimą karalienei priklausė daugiau nei 30 korgių. Gyvūnų mylėtoja Elizabeth II taip pat turėjo daugybę arklių, lenktyninių balandžių ir banguotųjų papūgų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pensininkė

pensininkė portretas
Kada baigsis idijotu psichozė ir ta sene paliksit ramybėje

Gedvile

Gedvile portretas
Labai myliu korgius ( ir kitus šunelius )..Tai suprantu,kad naujas karalius netoks empatiškas. O Kamila irgi ????

o

o portretas
geriau pa klauskyt dulkiasmegenio kas atsitiks kai sumazes tautos gimstamumas o i ligonines bus neimanoma pakliut sio isigimelio sprendimu kuri kartu su visa kgb saika laikas pasalint ir?... teist kartu su visais kurie propoguoja kara kurio normaliems z monems nereikia kaip ir sios soblos nezinia kokiu biolauru prakistu prie valdlovio su nekonstitucine teise /kriukset/?===
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių