Kėdainiškio sąmokslo teorijos: Žemė – plokščia, čia gyvena dinozaurai ir egzistuoja vaiduokliai

Išskirtinis pasakojimas apie lietuvius, kurie tiki, kad Žemė – plokščia, čia vis dar gyvena dinozaurai, o lėktuvų danguje paliekami kondensaciniai pėdsakai, kuriuos jie vadina „chemtreilais“, nuodija žmones ir gamtą.

Žmonės tiki visokiais keistais dalykais, tik kiek iš jų ryžtasi savo tikėjimą įprasminti garindami actą? Netoli Kėdainių gyvenantis Gaudijos vaišnavų religinės bendruomenės lyderis Žilvinas Užkuraitis – žmogus, kuris iš tiesų tiki visokio plauko sąmokslo teorijomis.

Šiuo metu Ž. Užkuraitis iš palydovinės lėkštės ir priklijuojamos folijos konstruoja aparatą, su kuriuo acto garinimas, anot jo, bus dar patogesnis ir efektyvesnis, nes saulėtą dieną nereikės naudoti virdulio. O actas, Ž. Užkuraičio įsitikinimu, galės tvariai garuoti ir taip gelbėti pasaulį nuo ligų.

Tiesa, anot jo, problemų kelia ne tik „chemtreilai“. Ž. Užkuraitis pasakojo ir apie dar baisesnius dalykus, pavyzdžiui, vaiduoklius. Todėl vyras turi specialias dūdas, kurios, išvaiko ir juos. „Kiti sako, kur čia tie vaiduokliai? Bet jie lenda pas žmones į protus. Todėl juos išvaikai“, – savo įsitikinimais dalijosi jis.

Taip pat Ž. Užkuraičio kieme gausu visokių žemėlapių ir plakatų. Vyras tiki kiekvienu jų žodžiu. Net ir tuo, kad Žemė – plokščia. „Jokie žmonės nebuvo Mėnulyje – niekas negali pasakyti, kad mes ten tikrai buvome. Visos nuotraukos yra sukonstruotos NASA. Už Antarktidos yra kitos teritorijos, kurias saugo su ginkluota apsauga, kad niekas ten nepraeitų. Bet žmonės, užėję už Antarktidos, yra prifilmavę dinozaurų. Mačiau tai internete, atrodė pakankamai įtikinamai“, – tvirtino jis.

„TOP 3“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais, 21 val., per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paslikas

Paslikas portretas
Aaa, čia tas suverenas . Jooo, mačiau jį, pakibusį ant Žemės krašto. Ten reikėtų padaryt apsauginę tvorelę.

Hm

Hm portretas
Dėl Žemės nežinau, nemieravau, bet dėl vaiduoklių - šventa teisybė! Kurį nori lietuvišką TV kanalą įsijunk, būtinai vaidenas tos pačios šmėklos pasikeisdamos. Ir valdžioj vaidenas, ir valdžiai vaidenas, tai kaip gali neegzistuot vaiduokliai?

ilgai sirgo ir vis tiek neasilaikė

ilgai sirgo ir vis tiek neasilaikė portretas
čia nuo kovid skiepų
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių