Lietuvoje koncertą surengs „Eurovizijos“ žvaigždė Käärijä

„Granatos Live“ organizatoriai praneša apie pagrindinės festivalio scenos pasikeitimus ir papildymą: į sceną žengs nutrūktgalvis praėjusių metų „Eurovizijos“ favoritas Käärijä, kuris pasirodys vietoj reperio BBNO$.

Suomis Käärijä keičia reperį BBNO$

„Granatos Live“ organizatorių teigimu, Kanados reperio BBNO$ vadyba pranešė, jog atlikėjas festivalyje nepasirodys dėl asmeninių priežasčių. Tačiau liūdėti nereiktų, nes ne ką mažesnį vakarėlį žada suomis Käärijä.

„Tikrai liūdna, bet pažadam, kad BBNO$ Lietuvoje greitu metu tikrai išgirsime. Ką galėjome padaryti, tai surasti naują vardą, kuris taip pat gerai suprastų „Granatos Live“ publikos energiją ir užkurtų tikrą vakarėlį. „Eurovizijos“ numylėtinis ir širdžių čempionas, suomis Käärijä paduos ne tik ugnies, įspūdingo makiažo, spalvų ir „Cha Cha Cha“ ritmų – panašu, kad turėsim nuraučiausią vakarėlį metuose“, – sakė festivalio vadovas Vaidas Zdancevičius.

Käärijä, kurio tikrasis vardas Jere Pöyhönen, garsėja savo energingais ir ekscentriškais pasirodymais. Jo muzikinis stilius yra savitas derinys tarp techno, repo, „Rammstein“ skambesio, metalo ir tradicinių suomiškos muzikos elementų. Pernai jis sulaukė tarptautinio pripažinimo atstovaudamas Suomijai „Eurovizijoje“ su daina „Cha Cha Cha“, užkariavusia ir lietuviškus muzikinius topus. Käärijä savo muzikoje supina humorą su giliais apmąstymais apie šiuolaikinį gyvenimą, o jo unikalus gebėjimas perteikti energiją bei emocijas per savo pasirodymus pelnė jam ištikimų gerbėjų ratą visoje Europoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dar vienas išsiviepęs

Dar vienas išsiviepęs portretas
tatuiruotas primatas.Tfu,kad juos kur....

Debyloidas

Debyloidas portretas
Neturetu koncertuoti pas mus!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių