Liūdna žinia Eltono Johno gerbėjams: prireiks laiko atsigauti

  • Teksto dydis:

Britų popžvaigždė Eltonas Johnas po „sudėtingos akies infekcijos“ viena akimi prastai mato. Visą vasarą jį kamavo infekcija, instagrame rašė muzikos žvaigždė. Dabar jis sveiksta, „tačiau tai labai lėtas procesas ir prireiks laiko, kol paveikta akis vėl galės matyti“. 77-erių atlikėjas padėkojo „nuostabiai“ gydytojų bei slaugytojų komandai ir savo šeimai už jų pagalbą. Daugiau detalių apie ligos priežastis jis nepateikė.

Po E. Johno įrašo instagrame pasipylė linkėjimai pasveikti, įskaitant garsių sekėjų. „Mylime tave“, – rašė atlikėja Chappell Roan. Mados kūrėja Donatella Versacė linkėjo greitai pasveikti. „Siunčiu tau daug meilės, Johnai“, – pridūrė jis. Komentarus paliko ir aktorė Rosanna Arquuette bei buvęs modelis Linda Evangelista.

E. Johnas pernai užbaigė kelerius metus trukusį savo koncertinė turą „Farewell Yellow Brick Road" ir nutraukė koncertines keliones. Nuo 2018 m. vykęs turas, be kita ko, dėl koronaviruso pandemijos ir klubo sužalojimo 2021 m. atlikėjui parkritus kelis kartus buvo nutrauktas.

Iš viso E. Johnas surengė 300 koncertų JAV, Europoje ir Australijoje. Jau per turą dukart „Oskaro“ ir daugkartinis „Grammy“ laureatas paskelbė ketinąs „mažinti apsukas“ ir daugiau laiko skirti savo vyrui Davidui Furnishui ir abiem sūnums.



NAUJAUSI KOMENTARAI

matomai, hemoroju bezdzioniu raupai

matomai, hemoroju bezdzioniu  raupai   portretas
drasko ,ko pasekoje ant akiu puole ....

Liepa

Liepa portretas
Greito pasveikimo ir sekmes sitam Zmogui, Zmogui is didziosios raides.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių