Mirė muzikos žvaigždė, aktorius K. Kristoffersonas

  • Teksto dydis:

88 metų mirė amerikiečių atlikėjas ir dainų autorius, kantri muzikos žvaigždė Krisas Kristoffersonas, sekmadienį pranešė jo šeima.

„Grammy“ laureato, žinomo dėl tokių hitų kaip „Sunday Mornin‘ Comin‘ Down“ ir „Me and Bobby McGee“, šeimos pareiškime mirties priežastis nenurodyta.

Vienas ryškiausių jo karjeros momentų – vaidmuo filme su Barbra Streisand „Taip gimė žvaigždė“ (A Star is Born).

K. Kristoffersonas kelis dešimtmečius pasirodydavo kaip solo atlikėjas, tačiau devintojo dešimtmečio viduryje kartu su Johnny Cashu (Džoniu Kešu), Waylonu Jenningsu (Veilonu Dženingsu) ir Willie Nelsonu (Viliu Nelsonu) subūrė grupę „The Highwaymen“.

Auksinio gaublio laimėtojas taip pat žinomas dėl Vistlerio vaidmens vampyrų trilogijoje „Ašmenys“ (Blade) su Wesley Snipes'u (Vesliu Snaipsu).

„Sunkia širdimi dalijamės žinia, kad mūsų vyras, tėvas ir senelis Krisas Kristoffersonas šeštadienį, rugsėjo 28 dieną, ramiai mirė namuose“ Havajuose, sakoma šeimos pareiškime, paskelbtame jo oficialiame „Facebook“ puslapyje.

„Mes palaiminti už laiką, praleistą su juo. Dėkojame, kad mylėjote jį visus šiuos metus, ir kai pamatysite vaivorykštę, žinokite, kad jis iš viršaus šypsosi mums visiems“, – rašoma pareiškime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių