P. Ambrazevičius: A. Valinskas neleidžia kurti intelektinio žaidimo „grandinėlių“

Intelektinis žaidimas „Kas ir kodėl?“ pasiekė finišo tiesiąją – jau šį vakarą paaiškės, kas taps pirmojo sezono nugalėtoju.

„Labas rytas, Lietuva“ studijoje svečiavęsis televizinio žaidimo vedėjas Paulius Ambrazevičius pasakojo, kuo jį stebino šio sezono dalyviai ir kaip buvo kuriami klausimai laidoms.

Paskutinėje laidoje susitiks keturi finalininkai – Laurynas Rimševičius, Vilmantas Dunderis, Žydrūnas Jonušas ir Arūnas Vaišnoras.

„Finalas įdomus tuo, kad jame net du žaidėjai – L. Rimševičius ir A. Vaišnoras – yra tos pačios profesijos atstovai – gydytojai. Ž. Jonušas yra jauniausias finalo dalyvis, o V. Dunderis – muziejininkas iš Alytaus – buvo vienas tų, kurie mane nustebino nuo pat pradžių. Mane labai nustebino jo turimos žinios. Kartais užduodavome tokį klausimą, kuris atrodydavo gana suktas, tačiau jis per kelias sekundes jį išnarpliodavo, tad belikdavo jam atiduoti tašką“, – tikino laidos vedėjas.

P. Ambrazevičiaus teigimu, klausimus laidos dalyviams kūrė speciali komanda, kurioje svarbų vaidmenį atliko ir laidos prodiuseris Arūnas Valinskas.

„Dalį klausimų galvoju aš pats, dar vieną dalį – daugiausia „grandinėles“ – kuria laidos prodiuseris A. Valinskas. Šie klausimai – didelė jo aistra ir jis niekam neleidžia kišti nagų prie „grandinėlių“, – juokavo laidos vedėjas.

Daugiau – LRT reportaže.

Finalinė šio sezono „Kas ir kodėl?“ laida – šį pirmadienį 18 val. per LRT televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių