E. Sheerano koncerto Kaune galėjo ir nebūti: atlikėjas atskleidė priežastį

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kaune nugriaudėjo pirmasis britų atlikėjo Edo Sheerano koncertas Dariaus ir Girėno stadione. Tačiau jo galėjo ir nebūti ir atskleidė priežastį.

E. Sheeranas Lietuvoje pasirodė po 9-erių metų pertraukos ir atskleidė, jog mažai trūko, kad koncertą būtų tekę atšaukti.

Atlikėjas pasakojo, jog praėjusią savaitę Čekijoje vykusio koncerto metu prarado balsą ir jo neatgavo iki ketvirtadienio. Apsilankius pas daktarus jam buvo nustatyti laringitas.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

„Labai nenorėjau atšaukti koncerto, tai – paskutinė išeitis“, – susirinkusiai tūkstantinei miniai sakė jis ir pasijuokė, jog jei būtų praradęs balsą, koncertą būtų tekę užbaigti miniai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Big Bang

Big Bang portretas
Atvažiavo net lietuviškai nešnekantis ir per dvi dienas sutraukė 100 tūkst. plius į stadioną. Pakėlė Lt estrados lygį ir dabar visi radžio, pilvelytės ir kitų klounų gerbėjai širšta. Apart selo, fojė, prūsaičio ir mikutavičiaus nėra, ko eiti į stadioną!

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Tai mano mėgiamiausias atlikėjas ir sakykit ką norit, as už jį ir pasimeldžiu ir noriu,kad ir toliau jam viskas sektųsi, o Lietuvoje Marijonas Mikutavičius ,Selas ir Nerija lab.patinka.

Taip

Taip portretas
O kokiuose fabrikuose uždirba,kad tų fabrikų nėra
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių