Plinta vaizdo įrašas, kuriame J. Nainio mašina kliudė pareigūnę: diskusiją sukėlė moters apranga

  • Teksto dydis:

Po nemalonaus įvykio Biržų miesto šventėje, socialiniuose tinkluose ėmė plisti vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip didžėjaus Jono Nainio automobilis kliudo pareigūnę.

Apie nelaimingą nutikimą savo feisbuko paskyroje pasisakė ir pats didžėjus. Kaip jis teigė, norėdamas klaidingoms interpretacijoms už akių ir paaiškinti situaciją.

„Atvykęs pamačiau, jog sceną, kurioje turėjau pasirodyti, bus sudėtinga pasiekti automobiliu, nes ją supo didelė minia žmonių. Susisiekiau su renginio organizatoriais. Man buvo nurodyta važiuoti per renginio teritoriją.

Sąlygos vairuoti buvo itin sudėtingos.

Pasakiau, jog taip važiuoti bus nesaugu, todėl sutarėme, jog mane pasitiks viena iš organizatorių. Organizatorę taip pat lydėjo Biržų PK pareigūnė ir vienas apsaugos darbuotojas.

Mums iš lėto judant link scenos, žmonių būriavosi vis daugiau. Pasiekėme mugės teritoriją, vėliau – medinį tiltelį, ant kurio taip pat buvo apstu susirinkusiųjų į renginį. Sustojau ir laukiau, kol darbuotojai ir pareigūnė praskirstys besibūriuojančius ir bus saugu važiuoti. Visą šį laiką važiavau ne didesniu nei 5 km/val. greičiu, buvau susikaupęs ir itin įsitempęs. 

Žmonių kiekis nemažėjo, dairiausi į visas puses, kad tik nekliudyčiau praeivių, sąlygos vairuoti buvo itin sudėtingos.

Vieną akimirką išgirdau šūksnius, kurie išblaškė mano dėmesį. Būtent tuo metu priekyje lydinti pareigūnė ar suklupo, ar tiesiog stabtelėjo, ir mano mašinos dešinysis priekinis ratas kliudė jos pėdą. Nors automobilis, kaip minėjau, riedėjo 5 km/val. greičiu, ji pargriuvo ir patyrė sužalojimą.

Aš ją iškart įsodinau į automobilį, paklausiau, ar viskas gerai. Jai atsakius neigiamai, iškart paprašiau, kad būtų iškviesta greitoji pagalba. Atsiprašiau jos, pats išsigandau ir pasijaučiau itin prastai, nes mažų mažiausiai gyvenime noriu kažkam sukelti skausmą“, – savo įraše teigė J. Nainys.

Praėjus kelioms dienoms nuo nemalonaus incidento socialiniame tinkle „TikTok“ pradėjo plisti vaizdo įrašas, kuriame galima matyti, kaip J. Nainio automobilis kliudo pareigūnę.

Pasipylė klausimų ir dėl pareigūnės aprangos tamsiu paros metu. Vaizdo įrašo autorius rašė: „Policininkė be liemenės, jos niekas nepastebėjo žmonių minioje“.

Tiesa, šis vaizdo įrašas sukėlė audringą diskusiją ir komentarų skiltyje.

„Pati policininkė pargriuvo prieš mašiną. Jovani iškart sustabdė, tai kas čia kaltas, kad ji pati krito prieš važiuojančią mašiną?“ – klausė vaikinas.

„Tokiu greičiu važiavo, bet, atseit, pervažiavo policininkei per kulną?“ – teiravosi kitas.

„Pati palindo“, – teigė komentatorė.

„Jonas išvis nekaltas buvo“, – po vaizdo įrašu skelbė jaunuolis.

„Kur pareigūnės liemenė? Žmogus dabar bus smerkiamas kitų“, – rašė moteris.

„Žmonės irgi be liemenių. Tai nereiškia, kad galima per juos važiuoti“, – komentaruose tvirtino dar viena mergina.

Primename, kad šeštadienį Biržų šventėje įvyko nemalonus incidentas – J. Nainys automobiliu „Audi RS 7 Sportback“ kliudė ir sužalojo pėsčiomis Biržų miesto šventės metu patruliuojančią policijos pareigūnę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerbėjai

Gerbėjai portretas
Kiek pavyduolių- net baisu! Žmogus važiavo normaliu greičiu, esamomis sąlygomis, suderinęs su renginio šeimininkais , vežėsi sparatūrą ir visus kitus , tam renginiui skirtus reikmenis.Tad visai suprantama, kodėl važiavo su mašina o ne brovėsi per minią žmonių. Kam šis atlikėjas nepatinka, tai visai nebūtina eiti į Jo renginius ar žavėtis Juo. Lietuvoje gana didelis atlikėjų spektras - yra galimybė rinktis. Tad sėkmės pasirinkime ,visiems pavyduoliams. O mums Jis labai patinka !

Anonimas

Anonimas portretas
ko noreti is jauno konservo

Anonimas

Anonimas portretas
panasus i Bartuska DDDD.... plaukai dazyti.. barzda.... dar roziniu akiniu truksta....
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių