Rusijai „Eurovizijoje“ atstovaus R. Williamsas?

  • Teksto dydis:

Dainininkas Robbie Williamsas pasisiūlė atstovauti Rusijai „Eurovizijos“ dainų konkurse, juokaudamas viename valstybiniame Rusijos kanale duotame interviu, praneša AFP.

Svečiuodamasis laidoje „Tegul kalba“ R. Williamsas rėžė: „Norėčiau atstovauti Rusijai „Eurovizijoje“. Nagi, Rusija, mes galime laimėti!“

Jis taip pat pridėjo, kad jo vadybininkas, išgirdęs pasiūlymą, šiuo metu jau greičiausiai griebiasi už galvos.

Pasaulinio lygio žvaigždė pripažino, kad yra „Eurovizijos“ konkurso gerbėjas ir jam labai patiko Sergejaus Lazarevo, pernai likusio trečioje konkurso vietoje, pasirodymas bei daina.

Praėjusiais metais R. Williamsas išleido kūrinį „Party like a Russian“, kurio žodžiuose kai kurie įžvelgė Vladimiro Putino paminėjimą, tačiau pats atlikėjas tai paneigė.

Britų žvaigždės pasiūlymas atstovauti Rusijai „Eurovizijoje“ – ne atsitiktinis. Kalbama, kad Rusijos atstovės dalyvavimas konkurse Kijeve gegužę kybo ant plauko dėl politinio kivirčo.

Ukraina, kuri laimėjusi konkursą įgijo teisę šiemet jį rengti, pirmadienį pranešė, kad parengė dokumentus tam, kad uždraustų Rusijos atstovei Juliai Samoylovai dalyvauti „Eurovizijoje“, todėl, kad ji pasirodė Kryme 2015 m., t. y. praėjus daugiau nei metams po jo aneksijos.

Atstovauti Rusijai didžiausiame Europos dainų konkurse J. Samoylova įgijo teisę ne nugalėjusi nacionalinę atranką, o ją pasirinkus šalies transliuotojui.

J. Samoylova – Rusijos dainininkė ir dainų autorė, kuri dėl ligos nuo mažens sėdi neįgaliojo vežimėlyje. Atlikėja nugalėjusi ne viename konkurse, dainavo 2014—ųjų Sočio parolimpinių žaidynių atidarymo ceremonijoje.

Šiųmetinė konkursinė daina „Flame Is Burning“ yra sukurta bendradarbiaujant su Leonidu Gutkinu, kuris yra prisidėjęs prie 2013-ųjų Rusijos eurovizininkės Dinos Garipovos ir 2015-ųjų atstovės Polinos Gagarinos konkursinių pasirodymų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių