G. Nausėda sako laukiantis R. Žemaitaičio elgesio ir retorikos pokyčių po rinkimų

Prezidentas Gitanas Nausėda sako laukiantis partijos „Nemuno aušra“ pirmininko Remigijaus Žemaitaičio elgesio ir retorikos pokyčių po Seimo rinkimų.

Taip šalies vadovas kalbėjo paklaustas, ar matytų galimybę „Nemuno aušrai“ būti valdančiojoje koalicijoje, o R. Žemaitaičiui – Ministrų kabinete.

„Aš noriu pamatyti šio žmogaus elgesio ir retorikos pokyčius po rinkimų, pasižiūrėti, kiek čia buvo noro daugiau laimėti rinkimus, o kiek buvo tęstinio įsitikimo ir mėginimo mūsų visuomenėje platinti tam tikrus naratyvus, su kuriais aš negaliu sutikti ir niekada nesutiksiu“, – pirmadienį interviu BNS sakė G. Nausėda.

„Ir tada apsispręsime, nemanau, kad man dabar būtina atsakinėti į šį klausimą“, – teigė šalies vadovas.

Jis tvirtino neplanuojantis tarp Seimo rinkimų turų susitikti su „Nemuno aušra“ pirmininku.

 

 

„Aš neplanuoju savo dienotvarkėje susitikimo su ponu Žemaitaičiu šiuo metu. Kai susidarys sąlygos ir aš pamatysiu, kad šitas žmogus keičia savo laikyseną ir savo retoriką, toks susitikimas yra visiškai įmanomas“, – kalbėjo prezidentas.

„Noriu pamatyti, ką šitas žmogus kalbės po rinkimų, galbūt šį bei tą jam būtų galima būtų atleisti prieš rinkimus, bet vis dėlto tai, ką jis yra prikalbėjęs, sukūrė jam tokį įvaizdį, su kurio kupra jam teks vaikščioti pakankamai ilgai“, – pridūrė G. Nausėda.

Pirminiais Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) duomenimis, „Nemuno aušra“ rinkimuose liko trečia, surinkusi beveik 15 proc. rinkėjų balsų, tai jiems kol kas garantuoja 15 mandatų parlamente.

Vienmandatėse apygardose į antrąjį turą pateko 15 šios partijos atstovų.

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

patikslinimas

patikslinimas portretas
Tam "Atleiskite man" Kokio išsilavinimo kitų partijų kandidatai, kokio išsilavinimo dabartinė vyriausybė, koks buvusios prezidentės išsilavinimas? Upsss

>Atleiskite

>Atleiskite portretas
Bet svarbiausia kad ji sąžinę ir Tautos meilę turi. O kas dėl melžėjų tai pažiūrėkim kiek jų tų melžėjų (tik melžiančių savo bendrapartiečiu švancus:D) su diplomais yra pvz. Krašto apsaugos ar kitose ministerijose, agentūrose, prokuratūrose...Net institutuose dėsto dalis tokiu. Kas iš jų Tautai ir Valstybei? Geriausiu atveju pas toki kontingenta galvose rasi tik meilę pinigams. Daugiau nieko.Kaip ir pas jus, nes jūs į valdžią kaip įtariu neinat, bet va žmones rūšiuot ,,pagal kartonkes''tai net labai mandagiai galit.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
>>> Galima šiek tiek objektyvumo ir malonėkite visų rinkimų barjerą įveikusių partijų sąrašus panagrinėti? Ne? Bukalauras esate :)
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių