Konservatoriai norėtų sužinoti apie V. Sutkaus susitikimus su valdančiaisiais

Siekiant išsklaidyti abejones dėl galimai neteisėtos Valdo Sutkaus lobistinės veiklos ir padarytos žalos Lietuvos biudžetui bei dėl to padidėjusių mokesčių visiems Lietuvos piliečiams, Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcija turi klausimų valdančiosios daugumos frakcijų seniūnams ir Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkui Valiui Ąžuolui.

Konservatoriai prašo jų atsakyti į kelis klausimus ir išsklaidyti kilusias abejones. „Ar buvote susitikę su Valdu Sutkumi privačiai, ne viešuose Seimo komitetų posėdžiuose?

Jei tokie susitikimai vyko, ar juose buvo diskutuojamas 2020 m. biudžetas ir bankų apmokestinimo klausimai?“ – teiraujasi opozicinė TS-LKD frakcija.

Ji klausia, ar, siekiant subalansuoti biudžetą dėl pasirinkto švelnesnio bankų apmokestinimo, buvo nuspręsta didinti kažkuriuos mokesčius visiems Lietuvos piliečiams, tarkim akcizus, automobilių, nekilnojamojo turto?

„Galime atsakingai pareikšti, kad TS-LKD frakcijos nariai, išskyrus viešus Seimo komitetų posėdžius, su V. Sutkumi susitikę nebuvo ir klausimų nei apie biudžetą, nei apie bankų mokesčius privačiai neaptarinėjo. Labai tikiuosi, kad valdančiosios daugumos atstovai, įsipareigoję laikytis aukščiausių skaidrumo standartų, atsakys į pateiktus klausimus ir išsklaidys visas abejones dėl galimai padarytos  žalos Lietuvos visuomenei“, – sakė TS-LKD frakcijos nariai Agnė Bilotaitė ir Arvydas Anušauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pensininke

pensininke portretas
Kai tik karbauskiniu sukciai islenda, tuoj komentatoriai, gal samdiniai, nukreipia demesi i kita puse, kurie neturi nei jokios galios priimant sprendimus seime. Kodel nekliuva socdarbieciai, kuriu a.a. lyderis dovanojo net viesbucius meiluzems, o kolchozu pirmininkai i savo kiema parsigabeno visa technika ir grobe zeme.gal pasidometumet is kur tokie azuoliai tapo milijonieriais? ne aitvarai juos sunese.

NA NA

NA NA portretas
landsberginiai ,slepiasi vėl krūmuose ir bando išsižadėti savo buvusių draugų bankininkų ,--------būtent landsberginiai bandė pramušti seime bankininkams naudingus nutarimus ir tt, landsberginų norai ,pagristi tik šantažais ,geriau anūkėlį papasakok savo susitikimus su kurliansku ,ar su kitais oligarchais ,kaip anūkėlis nieko nedirbdamas tik rėkdamas seime" RUSAI PUOLA " tapo milijonieriumi ,kaip landsberginiai perka Vilniuje žemes ž 1 eur ,kodėl šimašius šelpia anūkėlio šeimos biznį valdiškais pinigais ir ,,,,sėkmės ,landsberginiai atsiskaitykit Lietuvai ,kur "padėjot " milijardus ,,,

T

T portretas
Panores ir praeis,noret juk nedraudziama.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių