A. Širinskienė į Seimą kandidatuos su R. Žemaitaičio partija „Nemuno aušra“

Seimo narė Agnė Širinskienė jungiasi prie neseniai įkurtos partijos „Nemuno aušra“ ir su ja rudenį kandidatuos į Seimą, trečiadienį pranešė partijos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis.

„Tikiu, kad Agnė Širinskienė savo žiniomis ir darbu ne tik prisidės prie mano vadovaujamos partijos augimo, mūsų visų pasirengimo Seimo rinkimams, tačiau, kas svarbiausia, jos darbas ir buvimas politikoje kurs pridėtinę vertę visiems Lietuvos žmonėms“, – pranešime spaudai teigė politikas.

A. Širinskienės teigimu, jos apsisprendimą prisidėti prie „Nemuno aušros“ lėmė bendras požiūris į žmogų, šeimą, kalbą bei valstybės valdymą, jos ateitį.

Darbas ir buvimas politikoje kurs pridėtinę vertę visiems Lietuvos žmonėms.

„Lietuvos žmonės yra pavargę nuo skaldymo, kultūrinių karų ir bauginimo politikos, kurią buvo priversti stebėti pastaruosius keturis metus. Matau kolegų iš „Nemuno aušra“ ryžtą siekti, kad kiekvienas žmogus, jo šeima jaustųsi saugūs, gerbiami ir girdimi savo valstybėje. Mus vienija ir bendras požiūris į būtiniausius atlikti darbus“, – tvirtino parlamentarė.

Anot jos, sutampa požiūriai dėl paramos jaunoms šeimoms, lietuvių kalbos, miškų apsaugos, valstybinio banko sukūrimo ir kt.

Pernai lapkritį įsteigta partija „Nemuno aušra“ skelbia turinti beveik 3 tūkst. narių. Ją įkūręs R. Žemaitaitis Konstitucinio Teismo yra pripažintas sulaužęs priesaiką ir pažeidęs Konstituciją dėl antisemitinių pareiškimų. Apkaltos jis išvengė balandį pasitraukdamas iš Seimo. Prezidento rinkimuose dalyvavęs politikas surinkto 9,21 proc. balsų ir liko ketvirtas.

A. Širinskienė dukart į Seimą išrinkta su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga. Šiuo metu ji dirba Mišrioje Seimo narių grupėje.

Seimo rinkimai vyks spalio 13 dieną. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Inter

Inter portretas
Pavadinimas geras, lietuviškas!! nariai puikūs!!! svarbu prieš konservus, socdemus, pidarus ir žydus - čia visa esmė. Pirmyn ir tauta palaikys vien už tai!!!

Gėda SD ir Prezidentui

Gėda SD ir Prezidentui portretas
Prezidento moralė - Paluckas nepriekaištingos reputacijos vagis - vor v zakone - geriausias ministras pirmininkas.

Pagarba

Pagarba portretas
Pagarba Žemaitaičiui ir Širinskienei ir visai Nemuno Aušrai. Pirmyn.
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių