V. Blinkevičiūtė pripažįsta, kad jai gaila M. Navickienės: puolimas yra didelis, o vyro paramos nėra

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininkė Vilija Blinkevičiūtė teigia, kad jai nuoširdžiai gaila į skandalą įsivėlusios buvusios socialinės apsaugos ir darbo ministrės Monikos Navickienės, kuri, pažymi politikė, atsakinėti į keliamus klausimus turi viena.

„Kaip žmogaus man jos labai nuoširdžiai gaila. Aš tai sakau atvirai ir labai nuoširdžiai, todėl kad ji kaip ministrė dirbo tikrai visai neblogai“, – Žinių radijui teigė V. Blinkevičiūtė.

LSDP pirmininkė stebisi, kad M. Navickienė aiškintis dėl situacijos turi viena.

„Gal čia ne mano reikalas, aš nesikišu į šeimų gyvenimus ir man, tiesą pasakius, niekad tai nebūna įdomu, bet kažkaip tai labai palietė jautriai širdį, kad jos vyras kažkur nuošalyje, o viena Monika turi taip ir pergyventi, ir aiškintis“, – pabrėžė politologė.

„Ir iš tikrųjų puolimas yra didelis, nes tų neatsakytų klausimų yra daug, o vyro paramos kaip ir nėra. Bet čia jų jau šeimos reikalas“, – akcentavo ji.

ELTA primena, kad kilus skandalui dėl ryšių su tolima giminaite ir finansinių technologijų įmonės „Foxpay“ savininke Ieva Trinkūnaite bei jos sugyventiniu, už sukčiavimą kalėjusiu Vilhelmu Germantu iš posto pasitraukė ministrė M. Navickienė.

Gal čia ne mano reikalas, aš nesikišu į šeimų gyvenimus ir man, tiesą pasakius, niekad tai nebūna įdomu, bet kažkaip tai labai palietė jautriai širdį, kad jos vyras kažkur nuošalyje, o viena Monika turi taip ir pergyventi, ir aiškintis.

Viešojoje erdvėje iškylant vis daugiau informacijos apie M. Navickienės sutuoktinį Mindaugą Navicką bei I. Trinkūnaitę bei V. Germantą, jų valdomus verslus, Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl „Foxpay“. Lietuvos bankas, savo ruožtu, tęsia įmonės patikrinimą – pranešta, jog nuspręsta apriboti dalį įmonės veiklos.

Visgi, sprendimą trauktis iš pareigų M. Navickienė priėmė po to, kai 15min.lt paskelbė, jog ši su I. Trinkūnaite ir V. Germantu privačiu lėktuvu keliavo į Dubajų. Iš pradžių negalėjusi paaiškinti, kas finansavo šią viešnagę, vėliau konservatorė deklaravo, jog tai buvo dovana.

M. Navickienė yra teigusi, jog I. Trinkūnaitė yra tolima jos giminaitė – vyro brolio žmonos sesuo. Anot politikės, su ja bendrauta retai, o apie I. Trinkūnaitės sugyventinio V. Germano nusikalstamą praeitį nieko nežinojo.

Nepaisant palikto politinio posto, Seimo opozicija imasi apkaltos politikei – siūlo burti laikinąją parlamentinę komisiją, kuri aiškintųsi galimus M. Navickienės neskaidrius ryšius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gal čia toji elgebetėškinė yla iš maišo išlindo

gal čia toji elgebetėškinė yla iš maišo išlindo portretas
su tokia meile ir rūpesčiu Navickienei,kad taip blinkė pergyvena už tą sukčiuvienę?Su tokiu atsidavimu ir aršia iškrypėių parama komjaunimo teisybėje anava kaip save priminė mums buvusią su simonkiu veiklą povelnionienė,tai gal ir blinkė jos pavyzdžiu nutarė pajodyt elgbeteškinį kuiną...Še tau ir komunistai,kurių patirtį šviesaus rytojaus statyboje perėmę dabar konservantai.Kad juos kur per krūmus-,,blizniecy bratja'' jie ir jų melas dabar transliuojamas kartu su konservantų poteriais.

Pikta

Pikta portretas
Kai tik išsižioja ir ,,apsireiškia ,''KAS YRA KAS.Tylėtų, bjaurybės, kai toks akivaizdus melas.

onute

onute portretas
Jau geriau tyletu ta stora boba jai buvo nusišvilpti kaip su kubilu šimon nusavino senoliu pensijas kiek seneliu mirė iš bado kai pensija buvo 116 litu Tai buvo tos išgamos komuniagos darbelis nes tada vadovavo senoliu reikalais ir per visas kadencijas vos 30 litu pakėlė pensijas jau nekalbant kad negražino ka pavoge Dabar šitai išgamai gaila tiesiog liudna kad ponia ministrė pateko i tokia bėda Vatnikai reikalauja atsakyti už aferas bet manau ateis laikas ir tu riebi poniute šubine stora išsidilginsi
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių