Atšaukti „Wizz Air“ skrydžiai tarp Vilniaus ir Tel Avivo: lėktuvai nevyks abiem kryptimis

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą turėjęs vykti „Wizz Air“ skrydis iš Tel Avivo į Vilnių buvo atšauktas, pranešama Vilniaus oro uostų (LTOU) tinklalapyje. Pagal tvarkaraštį, lėktuvas Vilniuje turėjo nusileisti 23.55 val.

Taip pat atšaukti ir dar du trečiadienio skrydžiai: 6 val. ryte iš Vilniaus į Tel Avivą turėjęs išskristi „Wizz Air“ lėktuvas bei 15.20 val. iš Tel Avivo į Vilnių planuotas „Wizz Air“ skrydis.

Duomenų apie šeštadienį vyksiančių skrydžių atšaukimą šiuo metu nėra.

Izraelio kariuomenė antradienį pranešė, kad Iranas paleido raketas, nukreiptas į Izraelį, po to, kai JAV perspėjo, kad Irano ataka yra neišvengiama.

Kariuomenės pranešime teigiama, kad „prieš kurį laiką iš Irano į Izraelio valstybę buvo paleistos raketos“. Anot jo, visame Izraelyje, įskaitant Jeruzalę, buvo įjungtos sirenos.

Naujienų agentūros AFP žurnalistai pranešė, kad antradienio vakarą Jeruzalėje nugriaudėjo dešimtys sprogimų, netrukus po to, kai kariuomenė pranešė, kad Iranas surengė raketų ataką prieš Izraelį.

Izraelio gynybos ministras Yoavas Gallantas (Joavas Galantas) antradienį kalbėjosi su JAV gynybos sekretoriumi Lloydu Austinu (Loidu Ostinu) ir aptarė Irano raketų atakos prieš Izraelį grėsmę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių