Lietuvą plovusi liūtis labiausiai smogė Šakiams: gatvės virto upėmis

  • Teksto dydis:

Šeštadienį daug kur bent truputį palijo. Dieną oras sušilo iki 20–25 laipsnių. Vėlai vakare ir naktį daug kur praslinko lietūs su perkūnija, vietomis – smarkūs. Žemiausia oro temperatūra 14–16 laipsnių, praneša Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba.

Smarkiausia liūtis buvo užfiksuota Šakiuose. Ten vos per pusvalandį iškrito net 26,3 mm lietaus. Toks kiekis atitinka net dvylikos dienų – beveik dviejų savaičių, kritulių normą. Dėl tokios tropinės liūties miestelio gatvės laikinai pavirto upėmis ir ežerais.

Taip pat gausiau palijo Birštone (14,4 mm), Kaune (13,5 mm) ir Jurbarke (10,4 mm).

Sekmadienį daug kur palis, vyraus nedidelis lietus. Vėjas – daugiausia vakarų, 8–13 m/s, pajūryje gūsiai 15–18 m/s. Aukščiausia temperatūra 15–20 laipsnių šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ASTA

ASTA portretas
kai visur vien tik gatves tiesiamos naujos,o lietaus vanduo neturi kur nubegti,tai ir gaunasi potvyniai,gatviu skendimai ir t.t....,tad nieko naujo,eile metu skesta kai tik daugiau palyja,VILNIUS,KAUNAS,KLAIPEDA ir kt.miestukai,nes nera reikiamu specialistu,kur viskas vyksta neukiskai,bet kaip,kad tik greiciauir,kad kuo daugiau praplaut pinigu..

sakiai sakiam

sakiai sakiam portretas
romelo makaku

Tfu

Tfu portretas
suvalkus skallauja
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių