Baltarusijos-Lietuvos pasienyje - kilometrinės sunkvežimių eilės

Baltarusijos Respublikos valstybinis muitinės komitetas informuoja apie susidariusias vilkikų transporto eiles Baltarusijos-Lietuvos pasienio kontrolės punktuose.

Sausio 27 d. Medininkų-Kamenij Log pasienio kontrolės punkte įvažiavimo į Lietuvą laukė 350 automobilių apie 10 kilmetrų ilgio eilėje, Lavoriškių-Kotlovkos punkte –190, Šalčininkų-Beniakonių – 200, o Raigardo-Privalkos – 200, pranešė nacionalinė vežėjų automobiliais asociacija „Linava“.

Lietuvos Pasienio kontrolės punktų direkcijos duomenimis, eilių išvažiuojant iš Lietuvos nėra. „Naujai besiformuojančios sunkvežimių eilės patvirtina mūsų nuogąstavimus, kad pasibaigus šventėms Rusijoje krovinių srautai vėl padidės. Dabar vėl gaištame parą ir daugiau, tam kad galėtume kirsti pasienio postus. Tai nėra palanki situacija ir artėjant pavasariui ji tik blogės“, – sakė Algimantas Kondrusevičius, nacionalinės vežėjų automobiliais asociacijos „Linava“ prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sigitas

sigitas portretas
Gal gi reikėtų 3dar tokių pačių postų ? Ar neimanoma praplatinti postokelio ruože atšakų Ir problema išsispręstų Sutaupytų ir laiko ir pinigų Įdarbintų papildomai žmonių (dorų ir sąžiningų vat)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių