Į būsimųjų studentų klausimus atsakys aukštųjų mokyklų mugė

Kaip ir kasmet, Lietuvos aukštosios mokyklos vėl kviečia papildyti studentų gretas. Studentų laukia vienas smagiausių gyvenimo tarpsnių, kai nelengvą paskaitų maratoną paįvairins studentiškos šventės, o vargus atpirks aukštojo mokslo diplomas ir sėkminga karjera.

Būsimiesiems studentams nuolat kyla klausimai: ką studijuoti, kokį universitetą pasirinkti? Norint atsakyti į šiuos ir į daugelį kitų rūpimų klausimų, sausio 21 dieną Kaune, Lietuvos kūno kultūros akademijos lengvosios atletikos manieže (Aušros g. 42), rengiama Lietuvos aukštųjų mokyklų mugė.

Šiame, jau vienuoliktą kartą Kaune vyksiančiame renginyje, šalies aukštosios mokyklos ketina supažindinti moksleivius, jų tėvus, mokytojus su studijų programomis, pasirinkimo galimybėmis ir priėmimo tvarka.

Kaip skelbia Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacija, renginyje prisistatys beveik visi šalyje veikiantys universitetai ir kolegijos. Mugėje savo stendus turės 40 aukštųjų mokyklų, jų dėstytojai patars ir konsultuos, kokių žinių ir gebėjimų reikia norint studijuoti vieną ar kitą studijų programą, kaip rengtis studijoms.

Mugė duris atvers 10 val. ir vyks iki 16 val. Renginys nemokamas.


Šiame straipsnyje: aukštosios mokyklosstudentai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių