Išsiblaškę tėvai Katedros aikštėje pametė dukrą

Sekmadienį pačioje sostinės širdyje, Katedros aikštėje, praeiviai rado besiblaškančią ir labai išsigundusią maždaug ketverių – penkerių metų mergaitę. Tėvams neatsiradus, vaiką išsivežė policijos pareigūnai.

Kaip portalui 1diena.lt pasakojo šio įvykio liudytojas, viena po Katedros aikštę vaikščiojanti mažametė buvo pastebėta šiek tiek po vidurdienio. Sustabdę apsiverkusią mažylę, žmonės pradėjo klausinėti, kas ji tokia, kur jos tėvai, tačiau mergaitė žmonėms nieko papasakoti negalėjo.

Laikas ėjo, mergaite susirūpinusių žmonių daugėjo, tačiau jos tėvai taip ir neatsirado. Buvo nutarta kviesti policijos pareigūnus.

Šiems atvykus, prie Gedimino paminklo jau buvo susirinkęs visas būrys smalsuolių ir trokštančių mažylei padėti, tačiau apie jos tėvus ar artimuosius ir toliau nebuvo jokios žinios.

Dėl mergaitės dingimo jokios informacijos nebuvo gavę ir policijos pareigūnai, apie dingusį vaiką jiems niekas iki to laiko nebuvo pranešęs.

Šiek tiek pasitarę policininkai nusprendė mažylę vežti į policijos komisariatą ir laukti, kol tėvai jos pagaliau pasiges ir pradės ieškoti.  


Šiame straipsnyje: rastas vaikasdingo vaikas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių