Nerealios Mamos Rock’n’Roll permainos

Jau šiandien, šeštadienį, TV3 parodys pirmąją naujo nuotaikingo žaidimo „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“ laidą. Skubame pristatyti nerealiąją šeimynėlę, kuri vadovaus užduočių paradui. Nes bijome, kad be pagalbos bent vienos jos narės niekas nepažins!..

Sunku patikėti, bet ši grakšti mergina trumpu sijonėliu nuotraukos kairėje - ta pati solidi moteris - Mama Rock'n'Roll, humoristė Laima Tamulytė. Gal Mama Rock'n'Roll ir buvo nuoširdi, kai tvirtino, kad 100 kilogramų viršijantis svoris jos gyvenimo nesunkina, bet panašu, kad permainos patinka ir jai pačiai. Jauna moteris yra prisipažinusi, kad rimtai susirūpinti dėl antsvorio ją privertė gydytojų nuosprendis.

Šie konstatavo, kad neatsikračiusi antsvorio ji negalės turėti vaikų. Sprendžiant iš dabartinės jos išvaizdos, netrukus L.Tamulytė gali vėl pradėti... apvalėti. Tik dėl kitų priežasčių!

O kol kas TV3 žaidime ji - kūrybingiausia šeimos narė - mezganti, siuvanti, kepanti, tvarkanti, tapanti, tepanti ir apskritai visas namų kertes laikanti mama. Energingas šeimos tėtis - aktorius Jurgis Damaševičius - nusiteikęs visą pasaulį priversti gyventi sporto ritmu.

Šeimos smegenys, mažasis genijus - TV3 laidos „Penktokų iššūkis“ žvaigždutė Sebastijanas Litvinas. O šeimos išdykėlė bus Aurėja Bujokaitė.

Laidos vedėjai - Andrius Rožickas ir Lavija Šurnaitė.

Pirmosios laidos herojai - humoristas Vitalijus Cololo ir jo duktė Evita bei vaikų „Eurovizijos" dalyvė Eglė Jurgaitytė ir jos tėtis Virgilijus.


Šiame straipsnyje: Rock'n'Roll"Nerealieji"

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių