Ar „Simpsonai“ ir vėl išpranašavo ateitį?

  • Teksto dydis:

Ilgiausiai rodomas televizijos serialas „Simpsonai“, atrodo, ir vėl pranašauja ateitį. Šįkart dėmesio centre – JAV politikos aktualijos.

2000-aisiais išleistame epizode „Bartas ateityje“ vyriausioji Simpsonų dukra Lisa Simpson vaizduojama jau suaugusi ir tapusi pirmąja moterimi prezidente JAV.

Akylesni serialo gerbėjai pastebėjo, kad Lisos apranga – stulbinamai panaši į tą, kurią 2021 metais inauguracijoje vilkėjo JAV viceprezidentė Kamala Harris. Ir Lisa, ir K. Harris dėvėjo ryškiai violetinį paltą, perlų vėrinį ir prie jų derančius perlų auskarus.

Vienas iš „Simpsonų“ rašytojų Al’as Jean’as šią pranašystę pakomentavo socialiniuose tinkluose.

„Didžiuojuosi, kad esu „Simpsonų“ pranašystės dalis“, – rašė jis platformoje „X“.

Įrašu A. Jean’as pasidalijo sekmadienį, tą pačią dieną JAV prezidentas Joe Bidenas paskelbė, kad traukiasi iš rinkiminės kovos ir išreiškė paramą savo viceprezidentei K. Harris.

„Simpsonų“ kūrėjai jau ne pirmą kartą numato ateities įvykius. Kaip rašo žurnalas „People“, ankstesni serialo epizodai numatė Richardo Bransono kelionę į kosmosą, istorinį Kapitolijaus šturmą 2021 metų sausio 6 dieną, išmaniųjų laikrodžių atsiradimą ir net Donaldo Trumpo prezidentavimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių