D. Trumpas piktinasi debatais, tvirtina, kad jie buvo suklastoti

  • Teksto dydis:

JAV Respublikonų partijos kandidatas į prezidentus Donaldas Trumpas trečiadienį, nepateikdamas įrodymų, pareiškė, kad ką tik įvykę debatai tarp jo ir varžovės Kamalos Harris buvo suklastoti jo nenaudai.

„Tai buvo suklastotas sandoris, kaip aš ir maniau, ypač, atsižvelgiant į tai, kad jie viską taisė, bet ne tai, kas susiję su ja“, – dešiniojo sparno televizijai „Fox News“ sakė jis.

Abu kandidatai paskelbė pergalę antradienio debatuose, kurie buvo pirmas jų susidūrimas akis į akį ir kol kas yra svarbiausias rinkimų kampanijos renginys.

D. Trumpas pasibaigus renginiui sakė, kad jo akistata su demokrate K. Harris buvo „geriausi visų laikų debatai“, ir apkaltino, kad televizijos ABC moderatoriai esą buvo nusistatę prieš jį.

„Manau, kad tai buvo geriausi mano visų laikų debatai, ypač todėl, kad tai buvo TRYS PRIEŠ VIENĄ!“ – D. Trumpas paskelbė socialiniuose tinkluose.

Respublikonas ABC debatuose Pensilvanijoje nevengė melagingų teiginių, kuriuos transliacijos metu vis paneigdavo moderatoriai.

Jis taip pat sukritikavo Taylor Swift, vieną didžiausių muzikos industrijos žvaigždžių, už tai, kad ji netrukus po debatų parėmė K. Harris.

„Nebuvau Taylor Swift gerbėjas (...) ji yra labai liberalus žmogus. Atrodo, kad ji visada remia demokratus, ir turbūt už tai sumokės kainą rinkoje“, – teigė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neledž komentuot

Neledž komentuot portretas
Kaip Erfmdogan stos i brics?

Algis

Algis portretas
Beveik visa media remia demokratus, isskyrus Fox News tai negalima tiketis kitaip.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių