Izraelio kariuomenė: prie šuns kūno pritvirtinta kamera įrašė per klaidą nušautų įkaitų balsus

Izraelio kariuomenės paieškų šuo, prie kurio kūno buvo pritvirtinta kamera, įrašė trijų įkaitų, kuriuos po penkių dienų per klaidą nušovė kareiviai, pagalbos šauksmą. Keturkojis per mūšį Gazos Ruože buvo nusiųstas į vieną pastatą, sakė Izraelio kariuomenės atstovas Danielis Hagaris.

„Teroristai šovė į šunį ir nuo tada mes girdėjome įkaitų balsus“, – pasakojo atstovas. Prie šuns, kuris per operaciją žuvo, pritvirtinta kamera rasta ir jos įrašai išanalizuoti tik antradienį.

Pastatas yra maždaug už kilometro nuo tos vietos, kur vėliau buvo nušauti įkaitai. Remiantis kameros įrašų analize, įkaitus laikę teroristai tikriausiai per incidentą žuvo. Tada įkaitai veikiausiai paspruko iš pastato.

Izraelio kariai tris izraeliečius įkaitus netyčia nušovė penktadienį Šedžajoje Gazos Ruožo šiaurėje. Jie buvo be marškinių, vienas laikė rankoje lazdą su baltos medžiagos gabalu. Kariuomenė vėliau pareiškė, kad kariai nusižengė taisyklėmis, kai nepaisant to atidengė ugnį.

Manoma, kad Gazos Ruože vis dar yra per 100 įkaitų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liudna

Liudna portretas
Jei zydai saudo palestiniecius,tai gerai,jei hitleris saude zydus tai blogai.Ar palestinieciai irgi gales 70 metu reikalauti pinigu is zydu?

Zydai

Zydai portretas
Zydai naciai ..... Patys padare provikacija kad Gaza galetu nusluoti Nuo zemes pavorsiaus... Nuzmogeja naciai. Zydai kai hitleris.. .

manau

manau portretas
Šlykštūs nacistai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių