Izraelio kariuomenė nužudė dvi moteris Gazos Ruože: jos ieškojo prieglobsčio bažnyčioje

Izraelio kariuomenė pareiškė pradėjusi tyrimą dėl kaltinimų nužudžius dvi moteris, ieškojusias prieglobsčio vienoje Gazos Ruožo bažnyčių. Kariuomenė nuodugniai tiria incidentą, sakoma pranešime.

Preliminariais duomenimis, Izraelio daliniai „identifikavo grėsmę bažnyčios teritorijoje“. Kaltinimus dėl žalos „jautrioms vietoms“, o ypač bažnyčioms, kariuomenė esą vertina labai rimtai – be kita ko, turint omenyje tai, kad krikščionių bendruomenės Artimuosiuose Rytuose sudaro mažumą.

Pasak Jeruzalės lotynų patriarchato, Izraelio kariuomenės snaiperis „šaltakraujiškai“ nužudė moterį ir jos dukterį, ieškojusias prieglobsčio bažnyčioje Gazoje. Jos esą nušautos bažnyčios bendruomenės teritorijoje, „kur nebuvo karo dalyvių“. Jokio perspėjimo Izraelio pajėgos prieš tai nepaskelbė.

Anot kariuomenės, patriarchatas laiške papasakojo apie „tragišką incidentą“ bažnyčioje. Bažnyčios atstovai kreipėsi į kariuomenę ir dėl sprogimų netoliese.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kada propagandos smarve susivienija

kada propagandos smarve susivienija portretas
Čia vakarai susivienijo su kremliumi: bezda viena propagandinę smarve ,kad žydai okupantai ,žudo "palestiniečius" ir klastoja istoriją, daznai mini išdaviką Hitleri ir "pamiršta", kad Jėzus Kristus ir Judą buvo irgi žydai.

balys

balys portretas
joskes visais laikais buvo ir yra Niekingi Padarai000,,,,

Kiek

Kiek  portretas
dar žydų okupantai ir teroristai žudys ir naikins taikius žmones moteris ir vaikus, gaila kad Adolfas Hitleris neatliko savo darbo iki galo
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių