Vaizdo įraše – pasikeitusi princo Williamo išvaizda: gerbėjai sunerimę

  • Teksto dydis:

Velso princas ir princesė olimpinėms žaidynėms baigiantis atsiuntė sveikinimo vaizdo žinutę – tačiau tai buvo ne viskas, ką žmonės pastebėjo, rašoma BBC.

Paryžiaus olimpinėms žaidynėms skirtame sveikinime pasirodė ir karališkosios šeimos atstovai – princas Williamas ir princesė Catherine. 

Tiesa, didelio dėmesio sulaukė ne nuo vėžio besigydanti princesė, o princo Williamo atostogų barzda.

Karališkieji gerbėjai iškart pradėjo klausinėti: ar tai bus nuolatinė princo išvaizdos detalė?  Arba barzda buvo tik vasaros protrūkis, bohema, kuri per šventes užklumpa vidutinio amžiaus vyrus?

Instagramo nuotr.

Bet jei ši detalė taptų ilgalaike princo puošmena, tai nebūtų pirmoji karališkoji barzda.

Aštuntajame dešimtmetyje, kariniame jūrų laivyne, dar būdamas jaunas, karalius Karolis III turėjo įspūdingą barzdą. Tai buvo savotiškas prašmatnumas.

Reddit nuotr.

Princo Williamo brolis Haris taip pat buvo žinomas dėl savo barzdos.

Barzdos klausimas iškilo princo Hario knygoje „Atsarginė“.

„Auginti barzdą, ar ne – toks buvo klausimas“, – rašė Harry, prisiminęs, kaip jo senelis princas Philipas norėjo barzdos.

Barzda taip pat sukėlė nesutarimų tarp brolių, kaip teigiama princo Harry knygoje, nes princas Haris norėjo turėti barzdą savo vestuvėse su Meghan Markle, o princas Williamas manė, kad to neturėtų būti.

Tačiau labiausiai intriguoja tai, kad Hario barzda jam įgavo simbolinę reikšmę, kaip kažkas, kas suvaldė jo nerimą ir padėjo „numalšinti nervus“.

„Negalėjau to paaiškinti, nors radau straipsnių, kuriuose aprašomas šis reiškinys. Galbūt tai buvo Freudo – barzda kaip apsaugos antklodė. Galbūt tai buvo jungietiška – barzda kaip kaukė. Kad ir kaip būtų, tai mane nuramino..." – rašė princas Haris

Scanpix nuotr.

Nepriklausomai nuo to, ar princas Williamas kritikavo savo barzdą ant smakro, ar ne, atrodo, kad tai labai patiko jo karališkiesiems gerbėjams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šikau myžau ir skersą dėjau

šikau myžau ir skersą dėjau portretas
šitie suskiai gyvena ant savo senių okupantų priplėšto turto, jobani darmajiedai, kad jūs išdvėstumėt, žmonėms tik lengviau būtu

Senjora

Senjora portretas
Neklijuokite princesei ligos. Nejau žmogus ,,sergantis vėžiu,, gali taip nuostabiai atrodyti? Nei ji sirgo, nei serga.

Upei

Upei portretas
Londej kokia upe?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių