Žydų ekstremistų lyderis nori uždrausti krikščionių „vampyrų“ Kalėdas

  • Teksto dydis:

Izraelio aktyvistai paragino pradėti tyrimą dėl vieno žydų ekstremistų lyderio, kuris reikalauja uždrausti Kalėdų šventimą šalyje, o krikščionis vadina „vampyrais“.

Benzi Gopsteinas (Benzis Gopšteinas), ne kartą anksčiau buvęs suimtas ultradešiniųjų organizacijos „Lehava“ vadovas, savo reikalavimus išdėstė straipsnyje, kurį paskelbė žydų ortodoksų radikalų svetainė „Kooker“.

„Kalėdoms ne vieta Šventojoje Žemėje“, – rašė B.Gopsteinas, gyvenantis vienoje Hebrono žydų nausėdijoje okupuotame Vakarų Krante.

Straipsnyje jis taip pat kalbėjo apie „kritusias žydų tautos šimtmečių gynybos pozicijas prieš mūsų priešus, Katalikų bažnyčią“.

„Tie vampyrai ir kraugeriai tebetęsia savo misiją. Jeigu žydų negalima nužudyti, juos galima atversti, – rašė jis. – Mes turime atsikratyti vampyrų, kol jie dar kartą neišgėrė mūsų kraujo“.

Koalicija prieš rasizmą Izraelyje ir kitos grupės paragino pareigūnus pradėti tyrimą dėl B.Gopsteino pareiškimų.

Izraelio policija rugpjūčio mėnesį apklausė B.Gopsteiną, kai jis viešai bandė pateisinti bažnyčių deginimą per neseniai kilusią nusikaltimų iš neapykantos bangą. Per vieną tokių nusikaltimų į palestiniečio namus įmesta padegamoji bomba nusinešė vieno mažylio ir abiejų tėvų gyvybes.

Birželio 18 dieną šiaurinėje Izraelio dalyje buvo padegta šventykla prie Galilėjos ežero, kur, kaip tikima, Jėzus Kristus padarė duonos ir žuvies padauginimo stebuklą.

Dėl minėto padegimo buvo apkaltinti trys žydų ekstremistai.

„Lehava“ tvirtina kovojanti už žydų identitetą ir pasisako prieš žydų santuokas su kitų tikėjimų atstovais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
A jam su galva viskas tvarkoje? Kažkaip niekas iš žydų ,begyvenančių Lietuvoj Kalėdomis nesiskundė.Tyliai suko bizniukus ir gerai buvo.Tyliai mokėjo teroristiniui bolševikų MOPR mokesčius ir laukė bolševikų.Sulauke puolė išdavinėti juos svetingai(nuo Vytauto laikų) priėmusią tautą.Susidėjo su velniu ir puolė tarnauti NKVD.Atėje naciai to neužmiršo,štai ir rezultatas.A reikėjo gyventi savo galva, o ne svajoti tapti viskuo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių