Po pralaimėjimo – anglų fanų juokeliai: duokit tam futbolui žemėlapį, jis grįžta namo jau 58 metus

  • Teksto dydis:

Nors 2024 metų Europos futbolo čempionatą laimėjo Ispanija, Anglijoje liūdi ne visi futbolo aistruoliai. Internete ėmė plisti juokeliai, kuriuose patys anglų sirgaliai pašiepia savo komandą, norėdami praskaidrinti nuotaiką liūdintiems, rašoma užsienio portale „The Mirror“.

Tiek Anglijos rinktinės sirgaliai, tiek žaidėjai išdrįso svajoti apie trokštamo trofėjaus parsinešimą namo, bet Anglija krito prieš paskutinę kliūtį, kai paskutinę minutę Mikelis Oyarzabalas įmušė įvartį, kuris lėmė Ispanijos pergalę.

Suprantama, kad netektis įskaudino daugelį sirgalių, kurie 58 metus nekantriai laukė, kol Anglijos vyrų futbolo rinktinė atsiims titulą, tačiau tai nebuvo vien tik liūdnos emocijos. Kai kurie Anglijos rinktinės sirgaliai internete bandė praskaidrinti nuotaiką, juokaudami dėl Ispanijos sėkmės, kad sumažintų jų pačių pralaimėjimą.

Kažkas duokit tam futbolui žemėlapį, nes jis grįžta namo jau 58 metus, bet vis pasimeta.

Vienas gerbėjas socialiniame tinkle „X“, norėdamas apmąstyti pralaimėjimą, parašė: „Kažkas duokit tam futbolui žemėlapį, nes jis grįžta namo jau 58 metus, bet vis pasimeta“. Kita žmogus komentavo: „Jis jau namuose...moterys parnešė namo.“

Tuo tarpu kitas aistruolis bandė praskaidrinti nuotaiką keturių žavių kačių, vilkinčių Anglijos marškinėliais ir stebinčių rungtynes, nuotrauka: „Pralinksmėkit, vaikinai, bent jau Anglija žaidė gerai, o juk tai tik žaidimas.“

„X“ nuotr.

Keli gerbėjai dalijosi legendinio laidų vedėjo Jimo Boweno memais kartu su Europos taurės prizu ir žodžiais: „Štai, ką tu galėjai laimėti...“

„X“ nuotr.

Nepaisant humoro socialiniuose tinkluose, daugiausia buvo žmonių, kurie gyrė Angliją už jų pastangas aikštėje, net jei to ir neužteko pergalei, kurios jie iš pradžių tikėjosi.

„X“ nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Amerika veikia?

Amerika veikia? portretas
Nuo to kai juokesi iš trumpo pradejo nesisekti Anglijai

Vot tep.

Vot tep. portretas
Prastai žaidė Anglai, kartais atrodė kad jie sumaišo vartus, pradėję ataką, nuo priešininkų vartų grįžta atgal ir dar kamuolį labai pavojingai atiduoda savo vartininkui, betrūksta kad įmuštų į savo vartus???
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių